28 / 08 / 2024

ihale iptal edildi

ihale iptal edildi

Ankara Çankaya'da 14 Haziran Perşembe günü yapılacak olan ihale iptal edildi

Mamak Metro Hattı ihalesi iptal edildi! İşte iptal nedeni!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentliler tarafından merakla beklenen Mamak Metro Hattının daha önce gerçekleştirilen ihalesinin fahiş fiyat sebebiyle iptal edildiğini açıkladı. Söz konusu ihale en kısa zamanda yeniden yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı 621 konutluk 3.etap ihalesi iptal edildi!

TOKİ tarafından, Kanal İstanbul güzergahında bulunan Arnavutköy Baklalı köyünde 4 etap olarak inşa edilecek konutlar için açılan bir ihale daha iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Orhangazi'deki arsanın ihalesi iptal edildi!

Orhangazi İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahallesi’nde gençlerin top sahası olarak kullandığı arsa için ihale düzenlenecekti. İddiaya göre belediyenin borçlarını ödemek için gerçekleştirdiği ihale, tepkiler nedeniyle şimdilik iptal edildi.

Çukurova Havalimanı'nın ihalesi iptal edildi!

Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin ihalesini Günbeton İnşaat-Terminal Yapı ortak girişi, 100 milyon Euro kira bedeli ile kazandı. Toplam yatırım tutarının 250 milyon Euro olması hesaplanan inşaat ortaya çıkan güvensizlik nedeniyle DHMİ Yönetim kurulunca ihale iptal edildi.

Ayvalık sahilleri kıyıları kiralama ihalesi iptal edildi!

Ayvalık Cunda’daki Pınarboğazı ile Dalyan kıyılarının kiralanması amacıyla düzenlenmesi planlanan ve 25 Şubat'a ertelenen ihale iptal edildi...

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Elazığ’daki konteyner ihalesi ‘pahalı’ diye mi iptal edildi?

İçişleri Bakanlığı Kasım 2019 tarihinde, aralarında Elazığ’ın da yer aldığı kentler için depremde kullanılmak üzere konteyner almak istedi. Fakat fiyat pahalı bulundu, ihale iptal edildi.

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin ihalesi iptal edildi!

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin 1.etabının inşaatı için açılan ihale iptal edildi. Belli istekliler arasında davet usulü ile gerçekleştirilecek ihalede bütün teklifler reddedildi.

Foça Tatil Köyü’nün ihalesi iptal edildi!

2005 yılında kapatılan Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesine ilişkin ihale iptal edildi. 

Kleopatra Koyu'nun ihalesi iptal edildi!

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Kleopatra Koyu'nun 505 bin lira kira bedeliyle 29 yıllığına kiraya verildiği ihale iptal edildi.

KİPTAŞ ve Ağaç A.Ş. ihaleleri iptal edildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği durdurma kararı sonrasında iki ihale iptal edildi.İptal edilen ihaleler İBB şirketleri KİPTAŞ ve Ağaç A.Ş’ye ait ihaleler.

ihale iptal edildi Haberi

ihale iptal edildi

İHALE İPTAL İLANI


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. Maddesi hükümlerince 14/06/2012 tarihinde saat 14:15’de mülkiyeti Belediyemize ait, Çankaya İlçesi, Karakusunlar Mahallesinde bulunan İmarın 27465 Ada 1 Parseli üzerinde 68 Adet tam 1 Adet hisseli olmak üzere toplam 69 Adet bağımsız bölümün mülkiyet satış ihalesi Başkanlık Makamı Olur’u ile iptal edilmiştir.


İlan...