08 / 05 / 2024

ihale sancaktepe avm

ihale sancaktepe avm

İstanbul Sancaktepe'de olası bir afet durumunda sahra hastanesi ve sığınma alanı olarak kullanılacak bölgede AVM yapım ihalesi gerçekleştirildi. İhale hiçbir şirket katılmadığı için iptal edildi...

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

İl Özel İdaresi AVM yapım şartıyla arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ağrı İl Özel İdaresi Alışveriş Merkezi(AVM) yapılmak üzere taşınmaz satışı gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çerkezköy KİPA AVM icradan 43.1 milyon TL'ye satılıyor!

Çerkezköy İcra Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki KİPA AVM'yi satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 43 milyon 153 bin 267 TL olarak belirlendi. 

Sincan AVM'deki 108 dükkan satışa çıktı!

Sincan AVM içerisinde yer alan 108 adet dükkan satışa çıktı. Söz konusu ihale 11 Eylül 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek. 

TOKİ'den Koru Florya AVM için ihale!

TOKİ, 2015'te 730 milyon lira istediği ancak alıcı bulamadığı Koru Florya AVM için iki gün sonra yeniden ihale yapacak. 143 milyon TL indirime giden TOKİ, fiyatı 587 milyon TL'ye çekti. 

Sancaktepe Şehir Hastanesi için yeni ihale!

4 bin 300 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin uygulama projesi için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yeniden ihaleye çıkılıyor...

Sancaktepe Şehir Hastanesi 25 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik işi için ihale 25 Eylül 2018 Salı günü gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi ertelendi!

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi'nin kamu özel işbirliği kapsamında yaptırılması için ihale açmıştı 4 Temmuz'da yapılacak olan ihale 8 Ağustos'a ertelendi.

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Sancaktepe Şehir Hastanesi 4 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik işi için ihale 4 Temmuz'da yapılacak..

Sancaktepe Şehir Hastanesi için ihale süreci başlıyor!

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi için ihale sürecine başladı. 

İSTOÇ AVM'nin ortak alan inşaatı ihale ediliyor!

İSTOÇ Yapı Kooperatifine ait olan 2134 ada 1 parsel üzerinde kaba inşaatı ve cephesi tamamlanmış olan İSTOÇ AVM'nin ortak alanları ince inşaatları İSTOÇ Saray 3. grup ince inşaatı için ihale düzenleniyor. 

Elazığ Merkez'de AVM yapım işi ihalesi 22 Kasım'da!

Elazığ Merkez'de Sürsürü Mahallesi sınırları içerisindeki parseller üzerinde kat karşılığı AVM yapım işi ihale ediliyor..

ihale sancaktepe avm Haberi

ihale sancaktepe avm


Sancaktepe'de Veysel Karani mahallesinde bulunan 50 bin metre karelik alan, afet durumlarında hayati önemde bir bölge. İlçe halkı bu alanın satılmasına karşı daha önce eylem ve basın açıklamaları yapmıştı. Gazetemiz geçtiğimiz Pazar günü konuyu "Depremde AVM'ye mi gidelim?" başlığıyla manşetine taşımıştı. 


Sahra hastanesi alanının ihale saatinde ilçe halkı ihalenin yapıldığı yer olan Sancaktepe Belediye önündeydi. Eylem yapan halka, CHP'li İlçe Belediye Meclis Üyesi Özgen Nama ihaleye hiçbir şirketin katılmadığı ve ihalenin şimdilik iptal edildiği bilgisini verdi. Nama yaptığı konuşmada, "Bizler bir haftadır Sancaktepe'de siyasi partilerle, demokratik kitle örgütleri ile bu duruma duyarlı olan basın kuruluşlarıyla ihaleye kimsenin katılmaması ve iptal olmasına için çaba gösteriyoruz. Bu çabalar sonucunda Sancaktepe halkı kazanmıştır. Bu alanın tekrardan ihale ve satışına izin vermeyeceğiz" dedi.

  


CHP: HALKIN...