25 / 07 / 2024

ihale son gün

ihale son gün

TCDD, Ankara, İstanbul, İzmir, Konya ve Eskişehir olmak üzere hızlı trenin geçtiği illere çağdaş mimarisiyle öne çıkan otel, alışveriş ve eğlence merkezleriyle donatılmış 5 yıldızlı istasyonlar inşa etmeyi hedefliyor

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın!

42.Cadde ihale başvurusu için son gün yarın. Konya 42.Cadde'de dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Elit Grand Palas kampanyası için son gün 28 şubat!

Konut teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Elit Grand Palas kampanyası için son gün 28 şubat olarak belirlendi. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün. Projede 1+1 daireler 414 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat!

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya dahilinde olan projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Yapılandırılan vergi taksitinin bugün son günü!

6552 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanunla getirilen imkanlardan yararlanabilmek için Kanun kapsamında hesaplanan borçların peşin veya ilk taksit ödemesinin son günü bugün.

Yapılandırılan vergi borçlarının 1. taksiti için son gün bugün!

Eylül 2014 yılında Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 sayılı Torba Yasa ile borçlar yapılandırılmıştı. Taksitli olarak ödenebilen yapılandırılan vergi borçlarının 1. taksiti için son gün bugün...

Dumankaya Hi-Fit D planı için son gün 8 şubat!

Ödemeleri 60 ay vade farksız taksit imkanı ile yapılabilen Dumankaya Hi-Fit D planı için son gün 8 şubat. Proje 28 ve 32 kattan oluşan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Sinpaş Aydos Country'de 2014 fiyatları için son gün!

Sinpaş Aydos Country'de 2014 fiyatları için son gün. Daire alanlarının 69 metrekare ile 209 metrekare arasında değiştiği proje 50 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor.

Sultanbeyli Emlak Konutları kura başvuruları için son gün!

Toplam 436 adet konutun yer aldığı Sultanbeyli Emlak Konutları kura başvuruları için son gün. Projede yüzde 35 peşin ödeme yapıldığında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları için son gün!

Toplam 1.239 adet dairenin yer aldığı Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları için son gün. Projenin kura yöntemi ile 300 - 350 adet konutun satışı yapılacak.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları için yarın son gün!

Yaklaşık 300-350 adet konutun satışı yapılacak olan Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları için yarın son gün. Projede yer alan daireler 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Emlak Konut Ayazma kura başvurusu için son gün!

Emlak Konut Ayazma Konutları projesi kurayla 300-350 dairenin satışını gerçekleştirecek. Kura başvurusu 10 bin TL ile yapılıyor. Kura başvuruları için son gün yarın...

Ritim İstanbul D planı için son gün 31 Ocak!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Ritim İstanbul'da 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Satış süreci devam eden Ritim İstanbul D planı için son gün 31 Ocak.

ihale son gün Haberi

ihale son gün

Celal Bayar Bulvarı ile mevcut gar binasının arasındaki araziye yapılması planlanan Ankara Hızlı Tren Garı, 21 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilerek günde 50 bin, yılda 15 milyon yolcu kapasitesine sahip garın zemin katında yolcu dinlenme salonları ve büfeler bulunacak. Garın iki katına 5 yıldızlı otel yapılacak, çatı katında ise restoran ve kafeler olacak. Tesisin zemin katının altında peronlar ve bilet satış gişeleri, bir alt katta ise 3 bin araçlık kapalı otopark yer alacak.


Mevcut gardaki hatların deplase edilmesinin ardından yeni garda, aynı anda 12 hızlı tren setinin yanaşabileceği 420 metre uzunluğunda 6 hızlı tren, 4 konvansiyonel, 2'şer banliyö ve yük treni hattı yapılacak.


Ankara Hızlı Tren Garı ile mevcut garın eş güdümlü olarak kullanılması planlanıyor. İki gar binasının yer altından...