02 / 05 / 2024

İhale uygulama yönetmeliklerinde belgelerin uzatılması

İhale uygulama yönetmeliklerinde belgelerin uzatılması

KİK'nin danışmanlık, hizmet, mal alımı ve yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliklerinde yapılan değişiklikle bazı belgelerin son teslim tarihi 1 yıl uzatıldı.

Kamu ihaleleri ile ilgili yönetmelik değişti! Elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımında son dakika!

Kamu İhale Kurumu (KİK), elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımı yönetmeliklerinde değişikliğe gitti.

Telefonunda bu uygulama yüklüyse banka hesaplarınıza dikkat edin! Resmen parayı çekiyor!

Toplanan veriler, kullanıcıların uygulamaları indirirken verdiği izinlerin yanında android işletim sistemlerinin sürümüne bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Telefonunda o uygulama olanlara uyarı verildi. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31839 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31784 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31727 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamuda yapım işleri ihalelerine ilişkin yeni düzenleme!

Kamu İhale Kurumu (KİK), mal ve hizmet alımı, yapım işleri ve elektronik ihale uygulama yönetmeliklerinde düzenlemelere gidildi.

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2021!

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31675 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik 2021!

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliği'nde kritik düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 31520 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile bir kritik düzenleme yapıldı...

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31520 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çerçeve Anlaşma İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik!

Kamu İhale Kurumu'nca Çerçeve Anlaşma İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. 

İhale uygulama yönetmeliklerinde belgelerin uzatılması Haberi

İhale uygulama yönetmeliklerinde belgelerin uzatılması

Kamu İhale Kurumu'nun (KİK) danışmanlık, hizmet, mal alımı ve yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliklerinde değişikliğe gidildi.  


Konuya ilişkin 4 yönetmelik ve Kamu İhale Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. 


KİK'nin danışmanlık, hizmet, mal alımı ve yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliklerinde bazı belgelerin son teslim tarihi, 1 Temmuz 2015'ten 1 Temmuz 2016'ya uzatıldı. 


Buna göre, ilanı veya duyurusu 31 Ağustos 2010 tarihinden sonra yapılan Kanun kapsamındaki ihalelere ilişkin olup Elektronik Kamu Alımları Platformu'na (EKAP) kayıt edilmeden 1 Eylül 2014 tarihine kadar düzenlenmiş bulunan danışmanlık ve yapım işleri ihaleleri için "iş deneyim", hizmet ve mal alımı ihaleleri için de " iş bitirme" belgelerinin asıllarının, 1 Temmuz 2016 tarihine kadar belgeyi düzenleyen idareye teslim edilmesi ve EKAP üzerinden yeniden...