30 / 04 / 2024

İHH idlib yardım kampanyaları

İHH idlib yardım kampanyaları

İnsan Yardım Vakfı (İHH) tarafından yapılan 10 bin briket evlerin inşaatında 200 briket ev tamamlandı. İnşaatı tamamlanan 200 briket ev, savaş mağduru Suriyeli ailelere teslim edildi. İnşaatı tamamlanan 200 briket ev, savaş mağduru Suriyeli ailelere teslim edildi.

İHH'den Gazze halkına kira yardımı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Gazze'de İsrail'in saldırısı sonucunda evleri yıkılan ailelere kira yardımında bulundu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Sudan bölgesinde 5 camiyi ibadete açtı! 

İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleriyle Sudan'ın çeşitli bölgelerinde 5 camiyi ibadete açtı.

İHH'dan İdlib'de dul ve yetim ailelerine konut yardımı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Pakistan'ın en önemli STK'larından Hubeyb Vakfı ile İdlib ilinde dul ve yetim aileleri için başlattığı konut projesi kapsamında inşaatı tamamlanan ilk binaların açılışını yaptı.

İHH İnsani Yardım Vakfı'ndan Tayland'a yetimhane ve okul!

İHH İnsani Yardım Vakfı, Tayland'ın Patani bölgesinde şehit Ömer Halisdemir adına okul, İskilipli Atıf Hoca adına da yetimhane yaptıracak.

İHH İnsani Yardım Vakfı Antakya Temsilciliği Açıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin önemine işaret ederek, "Bizi büyüten ve Allah'a götüren tek şey mütevazi bir şekilde iyilik yapmak ve yardım etmektir" dedi.

İnsani Yardım Vakfı, Kamerun'da cami yaptı!

Kribi şehrinin Makore köyüne yapılan 100 metrekarelik camiye "Dersaaadet Fatih Sultan Mehmet" ismi verildi. İnsan Hakları ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Kamerun'da cami yaparak ibadete açtı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşümde konut ve işyeri tahsisi yapılamaması halinde ise, Bakanlık tarafından belirlenen aylık kentsel dönüşüm kira yardımı yapılabiliyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşümde kira yardımı arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. 2013'te 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi...

Kentsel dönüşümde kira yardımı süresi!

Kentsel dönüşümde hak sahiplerine geçici konut veya işyeri tahsisi yapılamaması halinde kira yardımı yapılıyor. Peki kentsel dönüşümde kira yardımı süresi ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira yardım süreleri...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere yer tahsisi ya da kira yardımı yapılıyor. Ağustos ayında kira bedelinde artış yapıldı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere kira yardımı yapılıyor. Kira yardımı miktarı, bölgeye göre değişiyor. Peki, İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

Kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama!

Kentsel dönüşümde Deprem Risk Raporu Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra Binadaki Mülk Sahipleri Kentsel Dönüşüm Kira yardımından yararlanabiliyor, kira yardımı sorgulanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama ...

İHH idlib yardım kampanyaları Haberi

İHH idlib yardım kampanyaları

İnsan Yardım Vakfı (İHH) tarafından yapılan 10 bin briket evlerin inşaatında 200 briket ev tamamlandı. İnşaatı tamamlanan 200 briket ev, savaş mağduru Suriyeli ailelere teslim edildi. İnşaatı tamamlanan 200 briket ev, savaş mağduru Suriyeli ailelere teslim edildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Suriye İdlib sınırları içiresinde yer alan sivil yerleşim yerlerine yönelim Esad rejimi ve müttefiklarinin yoğun hava-kara saldırıları sonucunda Kasım 2019’da 600 bin sivil evsiz kaldı. İnsan Yardım Vakfı (İHH) savaş mağduru sivillere yardım etti. Hayırsever vatandaşların destekleriyle İnsan Yardım Vakfı (İHH), kurulan çadır kentlere alternatif olarak briket evlerin inşaatına başladı. 'Mazluma Çatı Ol' kampanyasıyla, başta Türkiye olmak üzere dünya genelinde ciddi destek yapıldı. 24 metrekare genişliğinde 1+1 konseptinde tasarlanan evlerden 200’ünün inşaatı tamamlanarak savaş mağduru ailelere teslim edildi.

10 bin evin inşası...