22 / 07 / 2024

İHH ve IICOdan vana ev desteği

İHH ve IICOdan vana ev desteği

İHH İnsani Yardım Vakfı ile merkezi Kuveyt'te bulunan Kuveyt Yardım Kuruluşu IICO desteğiyle Van'da 7,5 dönümlük arazi üzerine, 4 blok halinde inşa edilen 64 daire, 2011 depremlerinden etkilenen ailelere dağıtıldı.

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hakkı Horuz tarafından kuruldu.

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Baran        Karaca  ve Melih Olcay tarafından kuruldu.

İHH ve Qatar Charity Suriye'de 1400 konut inşa edecek!

İHH ve Qatar Charity kurumu Suriye'nin  kuzeyindeki Azez ilçesindeki siviller için 1400 konutluk projenin inşaatını başlattı.

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

İHH'dan İdlib'de dul ve yetim ailelerine konut yardımı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Pakistan'ın en önemli STK'larından Hubeyb Vakfı ile İdlib ilinde dul ve yetim aileleri için başlattığı konut projesi kapsamında inşaatı tamamlanan ilk binaların açılışını yaptı.

Reyhanlı RAF-İHH Çocuk Yaşam Merkezi açıldı!

İHH ve Katar RAF ortaklığıyla Reyhanlı'da 100 dönüm araziye inşa edilen, Suriyeli 990 yetim çocuğun kalabileceği "Çocuk Yaşam Merkezi" hizmete açıldı.

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda taşınma kararına itiraz!

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda bulunan tüketici, asliye ve sulh hukuk mahkemeleri Dışkapı'daki binaya taşınacak. Ankara Barosu'na bağlı avukatlar, karara itiraz etti.

HH Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HH Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murselin Nazlı ve Hamad Alı H H Al-Athba ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi'nde kuruldu.

HH Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HH Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erkut Karadağ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 21 Ocak'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi, Tahtakale Sokak'ta kuruldu.

HH İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HH İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Mumay ve Hasan Serin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Başakşehir, Süleyman Demirel Bulvarı Mall Of İstanbul Sitesi Kule'de kuruldu.

Afrika ve Güney Asya'da su kuyuları açılacak!

Canik Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Sudan, Çad ve Bangladeş'te 30 bin kişinin yararlanması için 10 su kuyusu açılacak. Osman Genç, yaptığı açıklamada, su sıkıntısının dünyanın en büyük sorunlarından biri olduğunu söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2013 yılı hava kalitesi verilerini açıkladı!

2013 Yılı PM10 ortalamalarının en yüksek bulunduğu hava kalitesi izleme istasyonları sırasıyla Ankara (Sıhhıye), Batman, Afyon, Siirt, Bolu, Kahramanmaraş, Manisa, Sakarya, Ankara ve Denizli olarak belirlendi...

İHH, Pakistanda yetimhane ve cami yaptırdı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri Yardım Vakfının (İHH) Pakistana yardımları devam ediyor. Vakıf, ülkenin kuzeybatısındaki Haripurda bir yetimhane ve geçen yıl sellerin vurduğu Muzaffergahta bir cami yaptırdı

İHH ve IICOdan vana ev desteği Haberi

İHH ve IICOdan vana ev desteği

İHH İnsani Yardım Vakfı ile merkezi Kuveyt'te bulunan Kuveyt Yardım Kuruluşu IICO desteğiyle Van'da 7,5 dönümlük arazi üzerine, 4 blok halinde inşa edilen 64 daire, 2011 depremlerinden etkilenen ailelere dağıtıldı.


Kent merkezindeki bir otelde konutların anahtar teslim törenine katılan Van Valisi Aydın Nezih Doğan, burada yaptığı konuşmada, büyük devlet olmakla büyük millet olmanın başka kavramlar olduğunu belirterek, büyük devletlerin her zaman yardıma ihtiyaç duyulan bölgelerde bulunduklarını dile getirdi.


Tarihe bakıldığında Türkiye'nin ne kadar büyük bir medeniyet olduğuna dair onlarca örnek verilebileceğine dikkati çeken Doğan, "Nerede sıkıntı olmuşsa içimizdeki sıkıntıya bakmazsızın onların yanında olmaya gayret etmişiz. Son yıllara baktığımızda bile bunun ne kadar gerçekçi olduğunu anlarsınız. Suriye'deki, Irak'taki kardeşlerimizi misafir etmemiz bu anlayışladır. Bu operasyonlar için 4,5 milyar lira devlet kaynağını harcadık"...