02 / 05 / 2024

ihlas armutlu satılık daire fiyatları

ihlas armutlu satılık daire fiyatları

İhlas Armutlu Tatil Köyü 2. Etap'ta satışlar başladı. İhlas Armutlu Tatil Köyü 2. Etap, devre mülk anlayışı ile değil, tam daire anlayışıyla hayata geçiriliyor.

İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları!

İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları minimum 585 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Ispartakule'de İhlas Holding imzasıyla yükseliyor...

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık!

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık ev tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sunan projede teslimler bu yıl yapılacak.

Bizim Evler Güzelce İhlas Yapı satılık!

Bizim Evler Güzelce İhlas Yapı satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Konut alanı için 180 bin metrekare ayrılan proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

İhlas Bizim Evler Güzelce satılık ev!

İhlas Bizim Evler Güzelce satılık ev tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Arsa alanı 92 bin 393 metrekareden oluşan proje İstanbul Büyükçekmece Güzelce'de hayata geçirilecek.

TOKİ Yalova Armutlu Evleri satılık!

TOKİ Yalova Armutlu Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık ev!

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık ev fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Satış süreci devam eden proje 414 bin 210 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

İhlas Bizim Evler 6 Konutları satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ispartakule'de inşa edilen İhlas Bizim Evler 6 Konutları satılık 1.661 adet daire ve 160 adet cadde mağazasından oluşuyor. Projede daire alanları 116 metrekareden başlıyor.

Bizim Evler 6 İhlas Yapı satılık daire!

Bizim Evler 6 İhlas Yapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık daire!

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık daire tipleri arasında 2+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Satış süreci devam eden proje İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçiriliyor.

Bizim Evler 6 İhlas Yapı satılık!

Daire büyüklüklerinin 116 metrekareden başladığı projede 1.661 adet daire bulunuyor. Bizim Evler 6 İhlas Yapı satılık daire tipleri 2+1'den 5+1 teraslı dairelere kadar ulaşıyor.

İhlas Bizim Evler 7 satılık!

İhlas Bizim Evler 7 satılık dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 532 adet daireden oluşan proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar İlçe'si Ispartakule'de yükseliyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık!

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık daireleri arasında 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden proje İhlas Holding İnşaat Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

İhlas Kristal Şehir satılık!

İhlas Kristal Şehir satılık dairelerin fiyatları 190 bin liradan başlayarak yükseliyor. 4 bin 588 konutluk İhlas Kristal Şehir Evleri projesinde daireler Mart 2014 tarihinde teslim ediliyor...

ihlas armutlu satılık daire fiyatları Haberi

ihlas armutlu satılık daire fiyatları

Yalova'nın Armutlu ilçesinde yer alan İhlas Paromana Tatil Köyü 2. Etap konutları 62 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. ihlas Armutlu Panorama 2. Etap'ta toplam 450 daire bulunuyor.


İhlas Armutlu Panorama 2.etap güncel fiyatları için tıklayınız


İhlas Armutlu Tatil Köyü 2. Etap 6 blok halinde inşa ediliyor. Panorama 2. Etap Konutları'nda 150 adet 1 oda 1 salon ve 300 adet 2 oda 1 salon daire yer alıyor.


Ödemeleri daireyi aldıktan 18 ay sonra başlayan İhlas 2. Etap Panorama Konutları 2017 yılında teslim edilecek. Ayrıca İhlas Armutlu Tatil Köyü 2. Etap ödeme koşulları çerçevesinde 18 ay vade imkanı da bulunuyor.


Armutlu Panorama Konutları'nda LED TV, cam seramik, ocak, klima, 24 saat termal su bulunuyor. Her binada da merkezi yerden ısıtma ve asansör mevcut.


Panorama...