29 / 04 / 2024

İhlas Bizimevler Güzelce lansman fiyatı

İhlas Bizimevler Güzelce lansman fiyatı

Bizimevler Güzelce projesinde lansmana özel fiyat avantajı bulunuyor. Proje 16 ve 20 katlı dokuz blok olarak planlandı...

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Toyota C-HR ile premium deneyim! Toyota C-HR 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Toyota C-HR vücudunuzun her noktasını güzelce kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle harika bir sürüş deneyimi yaşatmak için kullanıcısını bekliyor. Toyota C-HR ile JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak. Peki, Toyota C-HR Ekim ayında ne kadar oldu?

Bizim Evler Güzelce'de ev fiyatları ne kadar? Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!  

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi açıldı!

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Güzelce Şubesi Büyükçekmece'de Yasin Uçar tarafından kuruldu.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 satışta! Yeni proje!

İhlas Holding güvencesiyle inşa edilecek olan Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri bugün resmen satışa çıktı. 

İhlas Gayrimenkul'ün genel kurul iç yönergesi güncellenecek!

İhlas Gayrimenkul'ün genel kurul çalışma esas ve usulleri hakkında iç yönergesinin güncellenmesine, güncellenen metnin 2020 yılı genel kurulunda ortakların onayına sunulmasına karar verildi.  

İhlas Gayrimenkul'ün bilgilendirme politikası güncellenecek!

İhlas Gayrimenkul'ün bilgilendirme politikasının güncellenmesine ve bilgilendirme politikasının 2020 yılı Genel Kurulunda ortakların bilgisine sunulmasına karar verildi. 

Ukaşe Gümüşer kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ukaşe Gümüşer kimdir? Ukaşe Gümüşer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ukaşe Gümüşe'in biyografisi...

Bizimevler 9 daire fiyatları!

İhlas Holding imzasıyla Avcılar Firüzköy'de hayata geçmesi planlanan Bizimevler 9 Mayıs ayında satışa çıkmaya hazırlanıyor. Peki Bizimevler 9 daire fiyatları ne kadar? İşte Bizimevler 9 fiyat listesi...

Bizimevler 9 teslim! 

İhlas Holding'in  yeni projesi Bizimevler 9 için sözleşme imzalandı. Mayıs ayında satışa çıkması planlanan proje ruhsat aşamasında. Peki Bizimevler 9 teslim tarihi ne zaman? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

İhlas Bizimevler Güzelce lansman fiyatı Haberi

İhlas Bizimevler Güzelce lansman fiyatı

Bizimevler Güzelce projesi 92 bin 293 metrekare alana sahip. 16-20 katlı 9 konut bloğu ve 1 ticaret bloğu olarak yükselecek olan Bizimevler Güzelce projesi İhlas Holding imzası taşıyor. 


Bizim Evler Güzelce projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Güzelce Mahallesi'nde yükselecek. Bizim Evler Güzelce toplam 980 daire ve 35 dükkandan oluşuyor. 


İhlas Bizimevler Güzelce lansman fiyatı!


İhlas Bizimevler Güzelce lansman fiyatı kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. Satış ofisi çadırı kurulan Güzelce Bizimevler projesi Güzelkent Hukukçular Sitesi ile Jandarma Kampı arasında yer alıyor. 


Tel: (0212) 454 45 50

Web: http://www.ihlasyapi.com.tr

Gizem...