02 / 05 / 2024

İhlas Holding rüçhan hakları

İhlas Holding rüçhan hakları

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin yapmakta olduğu bedelli sermaye artırımında İhlas Holding'in payına düşen rüçhan haklarının tamamı kullanıldı.

Bizim Evler 9 ve 10'da teslimler 1 yıl erken başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule'de inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da teslimlere erken başladı.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı İhlas Holding, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerini satışa çıkardı. Uzun zamandır merakla beklenen projelerde satışın başlamasıyla beraber son yıllarda satış ofislerinde görülmeyen bir yoğunluk gerçekleşti.

Ayşegül Peker, Peker GYO'dan 11.2 milyon TL'lik rüçhan hakkı kullandı!

Peker GYO'nun ortaklarından Ayşegül Peker, şirketin bedelli sermaye artırım süreci kapsamında, 11 milyon 266 bin 932 TL'lik rüçhan haklarını kullandığını açıkladı. 

Hasan Peker, Peker GYO'dan 7.6 milyon TL'lik rüçhan hakkı kullandı!

Peker GYO'nun ortaklarından Hasan Peker, şirketin bedelli sermaye artırım süreci kapsamında, 7 milyon 600 bin TL'lik rüçhan haklarını kullandığını açıkladı. 

Peker GYO'dan rüçhan hakkı kullanımı açıklaması!

Peker GYO ortaklarından Hasan Peker şirketimiz bedelli sermaye artırım sürecinde, rüçhan haklarını kullanmaya başladığını ve bu kapsamda 22 milyon 466 bin 399,30 Türk Lirası tutarındaki haklarını kullandığını bildirdi.

Peker GYO'nun rüçhan hakkı kullanım süresi değişti!

Peker GYO'nun 2021/14 sayılı kararı ile rüçhan hakkı kullanım süresi değişti. Yeni pay alma hakları kullanım süresinin 30 gün olarak belirlenmesine karar verildi. 

Akiş GYO'nun rüçhan hakkı tutarı 127.5 milyon TL oldu!

Akiş GYO çıkarılmış sermayesinin 805 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin 15 günlük yeni pay alma haklarının kullandırılması süreci tamamlandı. Yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan B grubu payların toplam nominal değeri ise 127 milyon 547 bin 289 TL oldu. 

Bizimevler 9 projesi geliyor! Yeni proje!

İnşaat sektöründe 30 yıllık tecrübesiyle bir çok projeye imza atan İhlas Holding, Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. Mayıs ayında satışa çıkması planlanan Bizimevler 9 projesinde teslimler 36 ay içerisinde gerçekleşecek.

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,66'ya indi!

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 3 Mart 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,66 oldu...

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,78'e indi!

İhlas Holding'in 7 milyon 500 bin adet pay satışından sonra İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 28 Şubat 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,78 oldu...

İhlas Gayrimenkul'ün sahtecilik davası devam ediyor!

İhlas Holding'in adına sahte senet düzenlemek suçundan sahtecilik ve  dolandırıcılık suçu nedeni ile daha önce Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca iddianame düzenlenmiş olup, nitelikli sahtecilik ve dolandırıcılık suçlaması ile Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesinde kamu davası devam ediyor. 

Bayburt Kültür Han'ın inşaatı durduruldu!

Bayburt’ta en önemli kamu yatırımlarından olan ve 2018'de inşaatına başlanan Kültür Han'ın yapımı durduruldu.

İhlas Holding'ten rüçhan hakkı kullanımı açıklaması!

İhlas Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) rüçhan hakkı kullanımı hakkında açıklama yaptı.

İhlas Holding rüçhan hakları Haberi

İhlas Holding rüçhan hakları

İhlas Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) rüçhan hakkı kullanımı hakkında açıklama yaptı.


Çıkarılmış sermayesi 79 milyon 542 bin 538 TL olup, yüzde 9,75 oranında sermaye payına sahip olduğu iştiraklerinden İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin yapmakta olduğu bedelli sermaye artırımında İhlas Holding'in payına düşen sermaye artırım tutarı nakden  ödenerek rüçhan haklarının tamamı kullanıldı.


İhlas Holding'in KAP açıklaması:
Çıkarılmış sermayesi 79.542.538,00 TL olup, % 9,75 oranında  sermaye payına sahip olduğumuz iştiraklerimizden İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin yapmakta olduğu ( % 76,01 oranında) bedelli sermaye artırımında payımıza düşen sermaye artırım tutarı nakden  ödenerek rüçhan haklarımızın tamamı...