26 / 07 / 2024

ihlas koleji Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması

ihlas koleji Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması

Bu yıl 7. si düzenlenen "Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu öğrencisi Betül Kirez tarafından hazırlanan tasarım "Ersa Ofis Özel Altın" ödülünü kazandı.

Fenerbahçe'den Fenerbahçe Koleji arazisi açıklaması!

Fenerbahçe, Kanal D'de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisinin de çekildiği Fenerbahçe Koleji ve ek binalarının da bulunduğu 26 bin 538,75 metrekare araziyi Milli Emlak ihalesinde 70 milyon 80 bin TL teklif ile aldığını duyurdu.

Fenerbahçe, Fenerbahçe Koleji arazisini 70 milyon TL'ye aldı!

Fenerbahçe, kiracısı olduğu ve Fenerbahçe Koleji'nin de içinde bulunduğu 26.5 dönümlük araziyi Maliye Bakanlığı Milli Emlak'ın ihalesinde 70 milyon TL'ye aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü, arazide 2003'ten beri kiracıydı...

Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması'nın sonuçları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Akdeniz Akademisi tarafından ilk kez düzenlenen “Tasarım Koridorları” ulusal fikir yarışmasının ödül töreni Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ’nde (AASSM) gerçekleşti.

TED Çorum Koleji açıldı!

Türk Eğitim Derneği (TED) Çorum Koleji dün düzenlenen törenle eğitime açıldı. Ayarık Bağları mevkiindeki TED yerleşkesinde gerçekleşen açılışa Vali Sabri Başköy ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de katıldı...

SEV 70 milyon liralık yatırımla Çekmeköy'de Amerikan Koleji'ni hizmete sundu!

Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın bir buçuk asır sonra hizmete sunduğu ilk Amerikan koleji olan SEV Amerikan Koleji’nin resmi açılışında konuşan SEV Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Aydede, “Bir hayalin gerçekleşmesinin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

TED Denizli Koleji açıldı!

TED Denizli Koleji, eğitim ve öğretime başladı. TED Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, ülke sorunlarına duyarlı, yaratıcı çözümler sunan, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek için çaba göstereceklerini söyledi.

Urla TED Koleji açıldı!

Türkiye'nin köklü eğitim kurumlarından TED Koleji, Aliağa'dan sonra Urla Zeytinalanı'nda İzmir'deki ikinci şubesini açtı. Açılışa TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Ataşehir'de Fenerbahçe Koleji ve 80.Yıl Cumhuriyet Parkı'nın arsası 70 milyon 78 bin TL'ye satılık!

İstanbul Ataşehir Kayışdağı Mahallesi'nde yer alan Özel Fenerbahçe Koleji ve 80. Yıl Cumhuriyet Parkı'nın yer aldığı 26 bin 538 metrekarelik alan 70 milyon 78 bin 508 TL bedelle 30 Eylül 2014 saat 14:00'te ihale edilecek.

Bahçeşehir Koleji, 8 ilde 10 okul açacak!

Bahçeşehir Koleji, yeni yatırımlarla yayılıyor. Geçen yıl 7 kampus açan kurumun yeni dönemde hedefi, 120 milyon dolarlık yatırımla 8 ilde 10 okulu daha hizmete sunmak...

Ted Rönesans koleji açıldı!

2014-2015 öğretim yılı, İstanbul’un Anadolu Yakası’nı yepyeni bir kolej ile tanıştırdı. Türk Eğitim Derneği işbirliğiyle, Rönesans Eğitim Vakfı iştiraki olarak kurulan TED Rönesans Koleji, ilk eğitim yılına başladı.

SEV Amerikan Koleji Çekmeköy açıldı!

Sağlık ve Eğitim Vakfı, 1.5 asır sonra 70 milyon yatırımla SEV Amerikan Koleji'ni açtı. Okul, Çekmeköy’de 18 bin 500 metrekarelik kampüse kuruldu. Kampüs her noktadan gün ışığı alıyor...

TOKİ'nin 7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması'na dava!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, TOKİ’nin düzenlediği, “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”na dava açtı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan, yarışma şartnamesinin hiçbir yasal düzenlemeyi dayanak almadığını söyledi.

İzmir Özel Türk Koleji Bornova Kampusü 4 Eylül'de hizmete giriyor!

İzmir'in köklü eğitim kurumlarından İzmir Özel Türk Koleji (İTK) yeni eğitim dönemine, Bornova Kampusü ile merhaba diyecek. İTK'nın 4. kampusü olan İTK Bornova Kampusü, 4 Eylül Perşembe günü törenle hizmete girecek

ihlas koleji Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması Haberi

ihlas koleji Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması


Bu yıl 7. si düzenlenen "Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu öğrencisi Betül Kirez tarafından hazırlanan tasarım "Ersa Ofis Özel Altın" ödülünü kazandı. 


Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğü, Türkiye İhracatçılar Meclisi işbirliği, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri organizatörlüğü, İstanbul, Ege ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nin katkısıyla düzenlenen yarışmaya bu yıl rekor sayıda katılım oldu. 


81 ilden 1153 öğrencinin 1500'ü aşkın tasarımını geride bırakan Betül Kirez son 23'e kalarak ödül almayı başardı. 

Henüz 7. sınıf öğrencisi olan Kirez böylesine önemli yarışmada birçok tasarımı geçerek ödül aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Öğretmenlerinin teşvikleriyle tasarım yapmaya başladığını belirten Kirez, kendisine katkıda bulunan okuluna ve öğretmenlerine teşekkür etti. 


Özel Marmara Evleri İhlas İlk ve Ortaokul Müdürü Sebahattin Kazaz yaptığı açıklamada geleceğin tasarımcılarının yarıştığı organizasyonda ödül alan öğrencisini...