23 / 05 / 2024

ihlas madencilik bahçelievlerdeki gayrimenkulünü kaça sattı

ihlas madencilik bahçelievlerdeki gayrimenkulünü kaça sattı

İhlas Madencilik A.Ş, Gaziantep Şehitkamil' de sattığı gayrimenkulden 10 milyon TL, İstanbul Bahçelievler' de sattığı gayrimenkulden ise 3,6 milyon TL alacağı kaldığını açıkladı...

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Kaymaz Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymaz Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaymaz tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Turanlar Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlar Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 600 bin TL sermaye bedeli ile İdris Turan tarafından kuruldu.

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertüzün tarafından kuruldu.

Kavut Turizm Gıda İnşaat Madencilik Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavut Turizm Gıda İnşaat Madencilik Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kavutlar tarafından kuruldu.

Taşsar İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsar İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Sami Taşkın ve Vahdettin Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Gold Limar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Gıda Madencilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Limar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Gıda Madencilik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Aliz Aldeen tarafından kuruldu.

İnkas Madencilik İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnkas Madencilik İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlayda Taşkın tarafından kuruldu.

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Murat Özcan ve Hüseyin Toptaş ortaklığında kuruldu. 

İhlas Madencilik'e Manisa Salihli'de işletme ruhsatı verildi!

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

Genç Mimarlar Mermer Bahçe Sergisi 3 Ağustos'ta!

SİLKAR Madencilik'in sponsorluğunu yürüttüğü, birinciliğini PIN Architects'in aldığı "biyofilik tasarım" temalı "Genç Mimarlar Mermer Bahçe" sergi açılışı 3 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek. Açılış konuşmasını Erdoğan Akbulak yapacak.

ihlas madencilik bahçelievlerdeki gayrimenkulünü kaça sattı Haberi

ihlas madencilik bahçelievlerdeki gayrimenkulünü kaça sattı


İhlas Madencilik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz yönetim kurulu, bugün yapmış olduğu toplantıda;


1-Daha önce yapmış olduğumuz 19.10.2012 tarihli özel durum açıklamasında, Gaziantep ili, Şehitkamil İlçesi sınırlarında bulunan eski fabrika bina ve arazisinin, ekspertiz raporunda tespit edilen değer dikkate alınarak, 19.000.000 TL' ye İhlas Pazarlama A.Ş' ne satıldığı duyurulmuştur.

Son durum itibariyle, satış bedelinden 9.994.383,95 TL alacağımız kalmıştır.


Söz konusu alacağımızın, İhlas Pazarlama A.Ş. yönetimi ile varılan mutabakat neticesi anaparasının aylık 832.000 TL eşit taksitler halinde, son taksitin ise 842.383,95 TL olmak üzere, 2014 yılında 12 ayda tahsiline, ayrıca, ana para alacağımıza ilaveten, tahsil edilecek her taksite, T.C Merkez Bankası'nın Avans İşlemlerinde uygulayacağı Reeskont Faiz oranında vade farkı uygulanarak tahsiline, diğer bir ifadeyle, örnek olarak, Ocak/2014' de ödenecek taksite 1 aylık, Mart/2014' te...