11 / 05 / 2024

İhlas Madencilik nerede

İhlas Madencilik nerede

İhlas Madencilik A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Madencilik sermayesi yani fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili bilgi yayınladı.

Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek?

İhlas Yapı tarafından 174 bin 441 metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen projede satışlar devam ediyor. Peki, Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

İhlas Marmara 5 nerede?

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ve 18 işyerinden oluşacak. Peki İhlas Marmara 5 nerede inşa edilecek? Cevap haberimizde yer alıyor.

İhlas Madencilik'e Manisa Salihli'de işletme ruhsatı verildi!

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İhlas Holding ve Gülle Tekstil işbirliğiyle hayata geçirilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı nerede?

Mir Maden İşletmeciliği'nin adı İhlas Madencilik Enerji oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce nerede?

Bizim Evler Güzelce Konutları 92 bin 393 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce nerede?

Bizim Evler Güzelce nerede?

Bizim Evler Güzelce Konutları İhlas Yapı imzası taşıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı proje 92 bin 293 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Peki Bizim Evler Güzelce nerede?

Bizim Evler 6 İhlas Yapı nerede?

Teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan projede 1.661 adet daire ve 160 adet cadde mağazası bulunuyor. Peki Bizim Evler 6 İhlas Yapı nerede?

Ispartakule Bizim Evler 7 nerede?

Ispartakule Bizim Evler 7 projesinde toplam 532 daire ve 43 ticari ünite bulunuyor.Küçükçekmece Gölü manzarası ve Marmara Denizi’ne cephesi bulunan proje İhlas Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Ispartakule Bizim Evler 7 nerede?

İhlas Yapı Bizim Evler 6 nerede?

Toplamda 1.200 adet daire ve 60 adet dükkanın yer aldığı Bizim Evler 6 Konutları'nda satışlar devam ediyor. Peki İhlas Yapı Bizim Evler 6 nerede?

İhlas Madencilik sermayesi ile ilgili bilgi verdi!

İhlas Madencilik A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Madencilik sermayesi yani fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili bilgi yayınladı.

İkiz Konaklar Esenyurt nerede inşa ediliyor?

29 katlı iki bloktan oluşan İkiz Konaklar Esenyurt nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Esenyurt cevabı veriliyor. Proje, İhlas Yapı iştiraki olan Konak İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Turizm A. Ş. tarafından hayata geçiriliyor...

İhlas Ev Aletleri İhlas Madencilik paylarını yüzde 41,73'e yükseltti!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Ev Aletleri İhlas Madencilik paylarını yüzde 41,73'e yükseltti.

İhlas Madencilik nerede Haberi

İhlas Madencilik nerede

İhlas Madencilik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin, borsanızda olağandışı fiyat ve miktar hareketlerini etkileyebilecek düzeyde, henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığı hususunu bilgilerinize arz ederiz.  


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II-15.1 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.  


Şirketimizin, borsanızda olağandışı fiyat ve miktar hareketlerini etkileyebilecek düzeyde, henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığı hususunu bilgilerinize arz ederiz.  


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II-15.1 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin...