12 / 05 / 2024

İhlas Madencilik sermaye

İhlas Madencilik sermaye

İhlas Madencilik A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Madencilik sermayesi yani fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili bilgi yayınladı.

İhlas Gayrimenkul 2020 yılı faaliyet raporu!

İhlas Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

İhlas Gayrimenkul sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Gayrimenkul sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu.

İhlas Madencilik'e Manisa Salihli'de işletme ruhsatı verildi!

Manisa Salihli'de bulunan 1 adet işletme ruhsatı işletme hakkının rödovans sözleşmesi yapılarak iştirak şirketi İhlas Madencilik'e devredilmesine karar verildi.

İhlas Gayrimenkul sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Gayrimenkul sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

Mir Maden İşletmeciliği'nin adı İhlas Madencilik Enerji oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

Madek İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Madek İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adnan Ekşioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu.

Ulus Gayrimenkul İnşaat Turizm Madencilik Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulus Gayrimenkul İnşaat Turizm Madencilik Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Balı tarafından 20 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, Mektupçu Sokak'ta kuruldu.

Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi, İshak Sevimli ve Abdulmuttalip Sevimli ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

AYZ Mermer Madencilik Harfiyat İnşaat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYZ Mermer Madencilik Harfiyat İnşaat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlkan Çiçek tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Kartal, Yukarı Mahalle Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Fortune Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fortune Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nevzat Efeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mohammed A.A Haydar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 2 Mart'ta Fatih'te kuruldu.

All Grafik Temizlik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Grafik Temizlik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reşat Regaip Yılmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Mecidiyeköy, Atakan Sokak'ta kuruldu.

TTM Su İnşaat Turizm Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

TTM Su İnşaat Turizm Madencilik Anonim Şirketi, Hacı Tutumlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, Mashattan Sitesi'nde kuruldu.

Günorya Yapı İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günorya Yapı İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Gündüz tarafından 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Kağıthane, Sultanselim Mahallesi, Gümüşhane Caddesi' nde kuruldu.

İhlas Madencilik sermaye Haberi

İhlas Madencilik sermaye

İhlas Madencilik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin, borsanızda olağandışı fiyat ve miktar hareketlerini etkileyebilecek düzeyde, henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığı hususunu bilgilerinize arz ederiz.  


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II-15.1 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.  


Şirketimizin, borsanızda olağandışı fiyat ve miktar hareketlerini etkileyebilecek düzeyde, henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığı hususunu bilgilerinize arz ederiz.  


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II-15.1 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin...