08 / 05 / 2024

ihracat şampiyonu ödülü

ihracat şampiyonu ödülü

İÇDAŞ’a 2012 yılında yaptığı 1.34 milyar dolarlık ihracat nedeniyle Türkiye İhracat Şampiyonları Ödülü verildi...

THY, 15 milyar 769 milyon dolar gelirle hizmet sektöründe 2022'nin ihracat şampiyonu oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk Hava Yolları (THY), 2022 yılında elde ettiği 15 milyar 769 milyon dolarlık gelirle hizmet sektöründe geçen senenin ihracat şampiyonu oldu.

Kuru meyvede ihracat şampiyonu belli oldu! 402 milyon dolar gelir sağlandı!

Kuru meyvede ihracat şampiyonu açıklandı. 2023 yılıyla birlikte geçen yılın verileri de bir bir açıklanıyor. Kuru meyvenin ihracat şampiyonu 402 milyon dolar gelirle dikkat çekmeyi başardı.

Kristal Plus 'Trophy Kupası' ödülünü kazandı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye’nin tüm ofisleri içinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı. 

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özdemir tarafından kuruldu.

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

Şişecam'a İhracat Şampiyonu ödülü!

Şişecam Topluluğu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 23. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde “Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri” kategorisinde 2015 yılında ihracat lideri olarak ödüle layık görüldü.

Soyak'ın şirketine İhracat Şampiyonu ödülü!

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Çilek, ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı!

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde 2 ödül aldı!

Çilek, İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Eryap ihracat dalında ödül aldı!

İnşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi ERYAP, İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından verilen “Başarılı İhracatçılar Ödülü”nü 2013 yılında olduğu gibi, 2014 yılında da iki dalda almaya hak kazandı.

Graniser en fazla ihracat yapan firma ödülünü aldı!

SERAMİK sektörünün öncü isimlerinden Graniser, Ege İhracatçı Birlikleri’nin en fazla ihracat yapan firma ödülüne bu yıl 3. kez sahip oldu. Ödül töreninde, Genel Müdür Yardımcısı Baybars Genç açıklamalarda bulundu.

Ege İhracatçı Birlikleri ödül töreninde Torbalı 3 ödül aldı!

2014'te 157,6 milyar dolarlık Türkiye ihracatına 18,8 milyar dolarlık katkı sağlayan Ege Bölgesi'nde bu başarıya 6 milyar dolar ile imza atan 54 şirket, Ege İhracatçı Birlikleri tarafından ödüllendirildi.

ihracat şampiyonu ödülü Haberi

ihracat şampiyonu ödülü

Ülke ekonomisine demir çelik üretimi başta olmak üzere sanayi üretiminde katkıda bulunan İÇDAŞ’a 2012 yılında yaptığı 1.34 milyar dolarlık ihracat nedeniyle Türkiye İhracat Şampiyonları Ödülü verildi. Ortaya koyduğu ihracat rakamıyla Türkiye 8’incisi olan İÇDAŞ, 5 bin 500 kişiye direkt istihdam sağlıyor. Bununla birlikte bir o kadar da teknik destek ekipleri ile bugün 10 bin kişiden fazla bir istihdam imkanı...