06 / 07 / 2024

İhsan Biricik

İhsan Biricik

Umut Miraç İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İhsan Biricik tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi, 56. Sokak'ta kuruldu.

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı!

Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı..

Burcu Biricik, Bodrum'dan ev bakıyor!

Son zamanlarda dizilerde sıkça ismi duyulan ünlü oyuncu Burcu Biricik, gayrimenkul yatırımı yapmak için harekete geçti. Biricik, Bodrum'dan ev bakmaya başladı. 

Burcu Biricik ve Emre Yetkin Cundi Adası'ndan ev aldı!

Kanal D'deki 'Hayat Şarkısı'nın Hülya'sı Burcu Biricik ve reklamcı Emre Yetkin, dünyaca ünlü Cundi Adası'ndan ev aldı.

Muğla'da kasım ayında bin 270 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ, 2015 yılı Kasım ayında Muğla ilinde 371 ilk satış, 899 ikinci el satış olmak üzere bin 270 konutun satış sonucu el değiştirdiğini açıkladı.

Goldex İnşaat Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Goldex İnşaat Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Veli İhsan Kavukcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Fatih'te kuruldu!

Muğla'da her ilçeye TOKİ konutları yapılacak!

Muğla Yatağan'da yapılan AK Parti İlçe ve Belediye Başkanları toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Her İlçeye TOKİ geleceğini söyledi.

Handere Gayrimenkul Yapı Mimarlık ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Handere Gayrimenkul Yapı Mimarlık ve Taahhüt Limited Şirketi, İhsan Handere tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Yol Üstü Sokak'ta kuruldu.

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan İhsan Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Gamze Yemişçi, Andreas Rangavis ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Evim Yüksekdağ projesi nerede?

Evim Yüksekdağ projesi nerede? Evim Yüksekdağ projesi, Esenyurt'ta Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde, Innovia 2 Evleri'nin yanında, İnnovia 3 projesinin karşısında, İhsan Nakipoğlu İmam Hatip Lisesi'nin önünde yer alıyor.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği toplandı!

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 2015 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Birlik Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında toplandı.

Muğla'da ekim ayında yabancılara 102 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ'ın verdiği bilgiler doğrultusunda Muğla'da yabancılara 2015 Ekim ayında 102 konut satışı yapıldı.

Esas Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esas Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sadrettin Karaduman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali İhsan Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 70 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Arnavutköy'de kuruldu.

İhsan Biricik Haberi

İhsan Biricik

Umut Miraç İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İhsan Biricik tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi, 56. Sokak'ta kuruldu.


Umut Miraç İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalaralmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özelsektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kirayavermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmive özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme, teklif...