01 / 05 / 2024

İhsaniye Mezarlığı

İhsaniye Mezarlığı

Kocaeli Gölcük Belediyesi, İhsaniye Mezarlığı çevresinde duvar yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda ekipler eski duvarları yıkarak yerine 5 bin metreküp taş duvar yapacak.

Kocaeli Kent Mezarlığı yeni binasına kavuşuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent mezarlığı binasının kaba inşaatını tamamladı.

Ankara Devlet Mezarlığı ve Orman Alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesi, 13479 ada 1 nolu parselin "Askeri Alanı (Devlet Mezarlığı)" ve "Orman Alanı" amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Sinop'ta mezarlık yeri için arazi satın alınacak!

Sinop'un Gerze ilçesinde belediye mezar arayışına girdi. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, mezarlık için uygun bir alan bulunmaması sebebiyle arazi satın alınacağını belirtti.

Bursa Gemlik'e yeni mezarlık!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi’nde kamulaştırılan alanın mezarlığa dönüştürülmesiyle Gemlik’in en önemli sıkıntılarından biri çözüme kavuştu.

Ankara Yenimahalle mezarlık alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, İvedik Mahallesi, 44669/ 20, 21, 22 nolu parsellerin “Özel Proje Alanı” kullanımından “Mezarlık Alanı” kullanımına dönüştürülmesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Niğde Kozluca'da yapılacak mezarlık tadilatı TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bir köyündeki mezarlığın tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Bakan Soylu'ya iletti..

Ankara Çimşit Mezarlığı'na cami ve sosyal tesis!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan Çimşit Mezarlığı’na yeni bir cami ve modern sosyal tesislerin yapımını sürdürüyor.

Samsun'da orman alanını kaçak mezarlık yapıp parsel parsel sattılar!

Canik Pelitlik Mezarlığı'nın yanındaki 8 dönümlük orman arazisi iddiaya göre, Teknepınar Mahallesi'nin eski muhtarı ve azaları tarafından mezar yeri olarak vatandaşlara satıldı.

Kuşadası Adalızade Mezarlığı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından Adalızade Mezarlığı'nda sürdürülen yenileme ve düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

AOÇ'deki devlet mezarlığına askeri tesis kurulmasına tepki!

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki devlet mezarlığının bulunduğu bölgeye askeri tesis kurulması planına sert tepki gösteren Karakuş, "Gerekirse AİHM'e gideriz" dedi.

Ayazağa yeni mezarlık alanı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi, Mezarlık Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Selçuk'taki sera, mezarlık oluyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kullanılan seranın yerine mezarlık yapılacak

İhsaniye Mezarlığı Haberi

İhsaniye Mezarlığı

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, İhsaniye Mezarlığı'nın eskiyen duvarlarını yıkarak yeni ve şık taş duvar örerek mezarlık alanını da kent estetiğine uygun bir görünüm kazandırma hedefinde. Ekipler ilçe genelinde sürdürdükleri çalışmalar dahilinde, İhsaniye Mezarlığı’nı bakım ve onarıma aldı.

5 BİN METREKÜP


Bu kapsamda ekipler eski duvarları yıkarak yerine 5 bin metreküp taş duvar yapım işlemine başlayarak kabristanlık duvarlarını yenilemek için yoğun bir çalışma başlattı. Ağustos ayı içerisinde de çalışmaların tamamlanması hedefleniyor. Gölcük Belediyesi, mezarlıklarda benzer çalışmalarını bundan sonra da devam ettirecek.



Manşet...