11 / 05 / 2024

İk Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İk Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İk Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün İsa Keskin ve Ceren Keskin imzasıyla kuruldu.

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Vk Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vk Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Kızıltaş tarafından kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Imad M. M. A. tarafından kuruldu.

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

Autorium Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Autorium Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Yahya Alemdar tarafından kuruldu.

Mc Global Trade Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Global Trade Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mete Köprücü tarafından kuruldu.

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırıköy'de Saeed Saremı ve Sait Aksoy ortaklığında kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ameer Ahmed Panhver ve Nurettin Kızıl ortaklığında kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Fyb Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fyb Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Burak Çolak, Fatih Çolak ve Yavuz Bülbül ortaklığında kuruldu.

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Hacıhasanoğlu ve Muhammet Ebrar Akçelik ortaklığında kuruldu.

İk Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

İk Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İk Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün İsa Keskin ve Ceren Keskin imzasıyla kuruldu. 


İk Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3-  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...