29 / 04 / 2024

ika yapı

ika yapı

İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi, Ufuk İçin Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Kartal, Uprise Elite Teras Evler Gül Blok'ta kuruldu.

İka Yapı şantiye şefi arıyor!

İka Yapı devam eden projelerinde görevlendirilmek üzere iyi derecede ingilizce konuşabilen şantiye şefi arıyor...

İka Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İka Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Aydın tarafından kuruldu.

İKA Teknik Yapı'ya 1 yıl kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden İKA Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 1 yıllık kesin süre verildi...

İKA Teknik Yapı konkordato talep etti!

Son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayan İKA Teknik Yapı konkordato talep etti. Şirkete 3 kişilik komiser heyeti atandı...

Belçika ve Hollanda arasında toprak değişimi yapıldı!

Belçika ve Hollanda arasında toprak değişimi gerçekleştirildi. İki ülke arasında yetki sıkıntılarına neden olan topraklara yönelik yeni sınır anlaşması, resmi onayların ardından 1 Ocak'ta yürürlüğe girdi.

İka Grup Yapı İnşaat Mermer Hafriyat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka Grup Yapı İnşaat Mermer Hafriyat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aydın Karataş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ika Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ika Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Selim aksoy, Fatih Mehmet Akbulut, İbrahim Kartay, Ümit Gökmen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi açıldı!

İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi, Ufuk İçin Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Kartal, Uprise Elite Teras Evler Gül Blok'ta kuruldu.

Tayyip Erdoğan: Şu ana kadar Belçika büyüklüğünde bir alanı ağaçlandırdık!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gazi Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesi'nde yapılan konuşmada " Bu topraklara en fazla fidanı biz diktik. Şu ana kadar Belçika büyüklüğünde alanı ağaçlandırdık " dedi...

Esin Yapı İstanbloom nerede?

Esin Yapı İstanbloom nerede? İstanbloom Evleri Beşikaş ilçesine bağlı Zincirlikuyu'da Kore Şehitleri Cad. No:16 / 6 34394 Zincirlikuyu / İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

İka Yapı şantiye şefi arıyor!

İka Yapı devam eden projelerinde görevlendirilmek üzere iyi derecede ingilizce konuşabilen şantiye şefi arıyor...

Belçika'da kiralık evde isim kriteri!

Belçika'da Azınlıklar Forumu tarafından yapılan bir araştırmanın sonuçları ülkede ayrımcılık konusundaki endişeleri artırdı.

Brüksel'de camiye molotofkokteylli saldırı yapıldı!

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir camiye yapılan molotofkokteylli saldırıda cami imamı öldü, 1 kişi yaralandı

Belçika yapı ve inşaat sektörü Türk yatırımcıları bekliyor!

Türk-Belçika İş Konseyi Başkanı Pınar Eczacıbaşı, mayıs ayında Belçika'da Türk inşaat ve yapı malzemeleri sektörüyle ilgili bir seminer düzenleneceğini belirterek, 'Türkiye'nin Belçika'dan yapı pazarıyla ilgili bir pazar payı bulması söz konusu' şeklinde

ika yapı Haberi

ika yapı

İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi, Ufuk İçin Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. 


İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi iş konusu; Prefabrik binalar için bileşenlerin alanda birleştirilmesi ve kurulması 


İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi adres: Kartal, Soğanlık Mahallesi, Uprise Elite Teras Evler Gül Blok Kat:0...