28 / 04 / 2024

İkarus inşaat 3 nerede

İkarus inşaat 3 nerede

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

İnşaat 3. çeyrekte ekonomik büyümenin anahtarı olacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), “Hazır Beton Endeksi” 2020 Eylül Ayı Raporu’nu açıkladı. Raporda yer alan detaylara göre  inşaat sektörü 4 aydır yükseliş trendini koruyor.

Tek-Art İnşaat 3 gayrimenkulün ekspertiz raporlarını yayınladı!

Tek-Art İnşaat 3 gayrimenkulü için hazırlatılan ekspertiz raporlarını yayınladı. 3 gayrimenkulün KDV dahil değeri toplamı 1 milyar 85 milyon 10 bin TL.

3.sınıf inşaat maliyetleri 2018!

İnşaat sınıfları, lüks inşaat, 1. sınıf inşaat, 2. sınıf inşaat, 3. sınıf inşaat ve basit inşaat olarak tespit ediliyor. Peki 3.sınıf inşaat maliyetleri 2018 ne kadar? diyorsanız işte yanıtı...

Sembol İnşaat'tan Kazakistan'a tren istasyonu projesi!

Kazakistan'da faaliyet gösteren Sembol İnşaat tarafından Orta Asya’daki en büyük ve modern tren istasyonu projesini hayata geçirildi. 200 bin metrekare alanda yer alan tren istasyonu inşaatı 3 yıl sürdü.

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 3.3 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu 2016 yılı son çeyrek inşaat iş gücü girdi endekslerini yayınladı. Rapora göre, sektörde istihdam geçen yılın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,3 geriledi.

Dubai'de 3 milyar dolarlık 47 inşaat ihalesi yapılacak!

Dubai'de, Expo 2020 dünya fuarı için yerel ve yabancı şirketlere açık olmak üzere, 3 milyar dolar değerinde 47 inşaat ihalesi açacak. Expo 2020 için, alanı 438 hektar olacak olan fuar alanının yanı sıra binlerce yataklık oteller inşa edilecek ve Dubai metro hattı genişletilecek.

3. Havalimanı inşaatında 1 kişi öldü!

İstanbul 3'üncü Havalimanı inşaatında iş cinayetleri yaşandı. Taner Demirci (30), havanın karanlık olması nedeniyle önünü göremeyerek birinci kattan aşağıya düştü ve hayatını kaybetti.

Artaş İnşaat'tan 3 bin yeni konut!

İstanbul’da 5 projesi devam eden Artaş İnşaat 2017’de 5 yeni proje için daha düğmeye basacak. Yeni projelerinde 3 bini aşkın konut bulunacağını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, “10 projede 2.8 milyon metrekare inşaat alanında çalışacağız." dedi.

3. havalimanının inşaatında yüzde 80 yerli kaynak kullanılıyor!

Yapımı süren 3. Havalimanı’nın yüzde 38’lik bölümü tamamlanırken inşaatta yerli kaynak kullanımı yüzde 80’e ulaştı. İlk etabı toplam 6 milyar euroya mal olacak projede inşaat giderlerinin önemli bölümü Türkiye’de kalacak.

Okkalar İnşaat'tan İstanbul'a 3 yeni proje!

Konya'nın en büyük inşaat firmalarından Okkalar İnşaat, Türkiye'ye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Ömer Faruk Okka: Konya'da Armakent adında 230 konutluk yeni bir projemiz var. İstanbul'da da 3 adet yeni projemiz var." dedi.

İnistanbul 3. ve 4. etap inşaat işi Sera Yapı'ya verildi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zeytinburnu'nda inşa ettiği İnistanbul projesinin 3'ncü ve 4'ncü etaplarına ait kaba inşaat işlerini Sera Yapı yapacak.

Niğde'de inşaat çöktü: 3 yaralı!

Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyünde olimpik yüzme havuzu inşaatında, henüz belirlenemeyen nedenle beton tablası çöktü. Bu sırada havuz içinde çalışan 3 işçi molozların arasında kaldı.

İkarus inşaat 3 nerede Haberi

İkarus inşaat 3 nerede

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.


İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi adres: Ümraniye, Alemdağ Caddesi, Yeni İstanbul Çarşısı C Blok...