30 / 04 / 2024

Ikea Kartal hizmet tarihi

Ikea Kartal hizmet tarihi

Ikea Kartal projesi toplam 200 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Yılsan Holding arazisi üzerinde yükselecek olan proje Maya İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Ikea Kartal nerede?

İstanbul Kartal’da, adliyeye ek hizmet binası yapılacak

İstanbul Kartal bulunan 54 dönümlük arazi üzerinde yer alan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne ek hizmet binası yapılacağı açıklandı.

103 Sosyal Hizmet Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kuruldu!

103 Sosyal Hizmet Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kartal’da  Hasan Duman tarafından kuruldu.

Adalar'da ek hizmet binası açıldı! 

İBB Bakırköy, Kartal ve Kasımpaşa’dan sonra dördüncü ek hizmet binasın açılışını Adalar’da gerçekleştirdi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar Meydan Şubesi bugün Kartal’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

IKEA Kartal nerede? Nasıl gidilir? IKEA Kartal adres!

IKEA’nın Türkiye’deki 6’ncı, İstanbul’daki 3’üncü mağazası Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Kartal’da hizmete açıldı.

IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor!

Kartal Anatolium AVM’de yer alan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor. Bu yeni mağazasıyla IKEA Türkiye’nin satış alanı toplam 170 bin metrekareye ulaşacak..

Orge Elektrik Kartal-Kaynarca metrosuna hayat verdi!

İstanbul'da Kadıköy-Kartal metro hattının 3 yeni metro isyasyonunu içeren, Kartal Kaynarca hattı,10 Ekim sabahı İstanbullulara hizmet vermeye başlıyor.

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu yarın açılıyor!

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu, yarın ulaşıma açılıyor. Kadıköy-Kartal metro hattının devamı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hat, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Kartal Belediyesi'nden imar mevzuatı eğitimi!

Kartal Belediyesi, ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak, hizmet kalitesini artırmak, verimli bir çalışma ortamı oluşturmak adına belirli aralıklarla verdiği kurum içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

Ikea Kartal hizmet tarihi Haberi

Ikea Kartal hizmet tarihi

Ikea Kartal projesinde hafriyat çalışmaları başladı. Maya İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Ikea mağazasının Türkiye'deki 3. mağazası olarak yükseliyor. 


Ikea Kartal projesinin detayları daha henüz belli olmadı. Projenin ofis ya da konut mu olarak tasarlanacağı henüz belli değil. 


Ikea Kartal nerede?

Ikea Kartal projesi D-100 Kuzey yan yolu üzerinde yer alan proje Kartal Adalet Sarayı'na ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ne yakın konumda yer alıyor. Proje 2016 yılının sonunda hizmete girecek.


Ikea Kartal iletişim!

Tel:0212 350 11 00

Web: http://www.maya.com.tr/

Tülay...