05 / 05 / 2024

IKEA mobilya kiralama

IKEA mobilya kiralama

Dünyanın en büyük mobilya perakendecisi olan IKEA, mobilya kiralama hizmetine başlamak için hazırlık yapıyor.IKEA yetkilileri henüz sistemin nasıl işleyeceğini konuşmak için erken olduğunu belirttiler.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi açıldı!

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Topaloğlu tarafından açıldı.

IKEA mobilya kiralayacak!

Dünyanın en büyük mobilya perakendecisi olan IKEA, mobilya kiralama hizmetine başlamak için hazırlık yapıyor.IKEA yetkilileri henüz sistemin nasıl işleyeceğini konuşmak için erken olduğunu belirttiler.

BS Star Yapı İnşaat Mobilya Filimcilik Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BS Star Yapı İnşaat Mobilya Filimcilik Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Şahin ve Selçuk Banan ortaklığıyla 24 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Tuzla, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Mobilya ithalatında ek vergi yerliyi sevindirdi!

Mobilya ithalatına ilave gümrük vergisi, yerli üreticiyi sevindirirken, IKEA, Koçtaş gibi büyük miktarda ithalat yapan perakende zincirlerinde tepkilere neden oldu.

Beyaz eşya ve mobilya alırken de kredi notuna bakılacak!

Bankalar kredi kullandırırken kredi notuna bakıyor. Notu yüksek olan daha düşük faizle kredi kullanıyor. Yakında beyaz eşya, mobilya satışında da kredi notu gündeme gelecek. Hatta oto kiralama şirketleri de bu konuda istekli.

Mobilya devi İKEA'nın CEO'su emekli oluyor!

İKEA emektar CEO'su Mikael Ohlsson'un,dünyanın en büyük mobilya perakendecisinde çalıştığı 34 yılın ardından, önümüzdeki yıl işi bırakacağını duyurdu.

IKEA kurumsal kart, işyerlerine avantaj sağlıyor!

IKEA mobilya ve aksesuarlarıyla işyerlerini daha keyifli ve verimli bir çalışma ortamına dönüştürmek isteyenler, IKEA Kurumsal'ın yeni uygulamaya koyduğu IKEA Kurumsal Kart avantajları sayesinde hayallerindeki iş yerlerine kolayca kavuşacaklar

İKEA, mobilyalarını Türkiye'de üretecek!

IKEA Türkiye Genel Müdürü Fuat Atalay, mobilyaları Türkiye'de ürettireceklerini açıkladı. Türkiye'den aldıkları ürünlerin yurtdışındaki IKEA'lara ihracatından sağlanan gelirin 500 milyon dolara ulaştığını belirten Atalay, Mobilya üretimi için hazırlanan p

Doğtaş Mobilya, Halep OSB'de fabrika kuracak!

Doğtaş Mobilya, 38 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en eski mobilya markalarından biri. Fakat asıl çıkışını son 10 yılda gerçekleştirdi. Son iki yılda inovasyona yaptığı yatırımlarla satışlarını yüzde 26 oranında artırdı

IKEA mobilya kiralama Haberi

IKEA mobilya kiralama

Dünyanın en büyük mobilya perakendicisi Ikea, kurumsal müşterilerine yönelik sandalye ve masa gibi ofis mobilyası kiralama fikrini İsviçre'de test edeceğini bildirdi. Gelecekte mutfak mobilyalarında da satıştan ziyade kiralama yöntemine dönülmesi bekleniyor.

Habertürk'te yer alan habere göre İsveç merkezli Ikea, kiralama modelini onarılabilir, yeniden kullanılabilir, dönüştürülebilir ürün tasarım ve satışına dönük daha kapsamlı bir çabanın parçası olarak gösteriyor. 

Inter Ikea' nın CEO'su Torbjorn Loof, Financial Times gazetesine yaptığı açıklamada "Ortaklarımızla birlikte çalışacağız. Onlara mobilya kiralama imkanı da sağlayacağız. Kira süresi bitince mobilyayı geri alacağız. Geri alınan mobilyaları çöpe atmaktansa onarımlarını yapıp satışa dahi çıkarabiliriz. Bu sayede ürünün ömrü uzamış olur" diye açıklama da...