05 / 05 / 2024

IKEA PAX Gardırop serisi

IKEA PAX Gardırop serisi

Ev dekorasyonunda akıllı çözümlerle hayatı kolaylaştıran IKEA, sabahları 5 dakika daha fazla uyumak isteyenlere sunduğu yatak odası çözümleriyle gönülleri fethediyor.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

CarrefourSA’da 3 kapılı gardırop 5 bin 120 TL’ye, çalışma masası 2 bin 40 TL’ye, kaşar peyniri 46,50 TL’ye düştü!

CarrefourSA’daki dev indirim kampanyası bugün sona eriyor. Carrefour’da 20 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel 3 kapılı gardırop 5 bin 120 TL’ye, çalışma masası 2 bin 40 TL’ye, kaşar peyniri 46,50 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 20 Eylül 2023 fiyat listesi...

Vestel RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nda vade farksız 9 taksit fırsatı başladı!

Son dönemlerde oldukça ilgi gören retro beyaz eşyalar konusunda kampanya düzenleyen Vestel, retro buzdolabını vade farksız 9 taksit fırsatıyla satışa çıkardı.

ŞOK’ta şiyonyer 1300 TL’ye, 3 kapaklı gardırop 2200 TL’ye komodin 430 TL’ye düştü!

ŞOK Market’in 27 Mayıs tarihine özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, ŞOK’ta şiyonyer 1300 TL’ye, 3 kapaklı gardırop 2200 TL’ye komodin 430 TL’ye indi. İşte ŞOK 27 Mayıs tarihli fiyat listesi...

ŞOK’ta iki kapaklı gardırop 4300 TL’ye, konsol 1150 TL’ye, vestiyer 900 TL’ye düştü!

ŞOK’un 20 Mayıs Cumartesi gününe özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, ŞOK’ta iki kapaklı gardırop 4300 TL’ye, konsol 1150 TL’ye, vestiyer 900 TL’ye indi. İşte ŞOK 20 Mayıs tarihli fiyat listesi...

1 gram gümüş 20 TL olacak! İslam Memiş tarihi açıkladı! Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için Altın ve para piyasaları uzmanından açıklama geldi. 1 gram gümüş 20 TL olacak. Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

ŞOK bu sefer iddialı indirimlerle geldi! Çift kişilik yatak 1200 TL, 3 kapaklı gardırop 2 bin TL, TV sehpası 500 TL...

ŞOK’un 5 Mayıs tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, çift kişilik yatak 1200 TL’ye, 3 kapaklı gardırop 2 bin TL’ye, TV sehpası 500 TL’ye düştü. İşte ŞOK 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Euro 3 saat sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı toplantısı piyasalar tarafından bekleniyor. Euro kurunun yönü 3 saat sonra belli olacak. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi?  Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın.

Elinde euro olanlar gardınızı alın! Geri sayım başladı! Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı!

Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı bekleniyor. Geri sayım başladı. Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Elinde euro olanlar gardınızı alın.

Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak  

Zirve seviyelere kadar yükseldikten sonra geri çekilen gram altın fiyatı için uzmanlardan kritik açıklama geldi. Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak.

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından anlık olarka takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken bayramdan sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu. Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

ŞOK’ta yüzlerce üründe bayrama özel indirimler! TV ünitesi 800 TL, üç kapaklı gardırop 1800 TL, çekmeceli şifonyer 1150

ŞOK’un 19 Nisan-25 Nisan2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, TV ünitesi 800 TL’ye, üç kapaklı gardırop 1800 TL’ye, çekmeceli şifonyer 1150 TL’ye düştü. İşte ŞOK 19 Nisan-25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung'da seçili buzdolapları dikey süpürge hediyeli! 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung'un seçili buzdolapları şimdi 7.199 TL değerinde dikey elektrikli süpürge hediyeli. Markanın gardırop tipi buzdolabı modellerinde başlattığı kampanya ay sonuna kadar devam edecek. Peki, Samsung gardırop tipi buzdolabı fiyatları ne kadar?

IKEA PAX Gardırop serisi Haberi

IKEA PAX Gardırop serisi

Ev dekorasyonunda akıllı çözümlerle hayatı kolaylaştıran IKEA, sabahları 5 dakika daha fazla uyumak isteyenlere sunduğu yatak odası çözümleriyle gönülleri fethediyor. Geniş bölmeleri, derli toplu çekmeceleri ve kullanışlı saklama üniteleriyle IKEA yatak odalarını tercih edenler, kıyafet aramakla vakit kaybetmiyor. Her aradığını kolayca bulabilen IKEA sahipleri, sabahları çok tatlı gelen 5 dakika fazla uyumanın keyfini sürüyor.

Düzenli bir yatak odası yaratmanın yolu: IKEA PAX Gardırop

Depolama seçenekleriyle ideal bir çözüm ortağı olan PAX gardırop sistemleri, istenildiği gibi planlanabilen iç aksamı sayesinde, yatak odalarını fonksiyonel mekânlara dönüştürüyor. IKEA, yeni ev kuranları ve yatak odasında yenilik yapmak isteyenleri, 30 Ağustos'a kadar PAX gardıroplarda geçerli olacak indirim fırsatıyla buluşturuyor. Kampanya kapsamında 1.000 TL ve üzeri PAX gardırop alışverişinde 100 TL tutarında hediye çeki veriliyor.

IKEA’nın, dolap ve...