27 / 04 / 2024

Vestel RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nda vade farksız 9 taksit fırsatı başladı!

Vestel RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nda vade farksız 9 taksit fırsatı başladı!

Son dönemlerde oldukça ilgi gören retro beyaz eşyalar konusunda kampanya düzenleyen Vestel, retro buzdolabını vade farksız 9 taksit fırsatıyla satışa çıkardı.



Özellikle son yıllarda retro elektronik cihazlar, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. İnsanların geçmiş özlem duymasını simgeleyen retro beyaz eşyalar konusunda yeni bir adım atan Vestel, RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nı satışa çıkardı.

ÇOK YÖNLÜ SOĞUTMA SİSTEMİ

Mutfak alışverişine henüz çıktınız ve damak zevkinize uygun bir dolu gıda ürünüyle eve döndünüz. Peki, buzdolabına yerleştirirken hangi gıdalardan vazgeçebilirsiniz? Böyle bir durum tabii ki söz konusu olamaz. Fakat hâlihazırdaki buzdolabınız, yalnızca tek bir noktadan hava üflemesi yüzünden özellikle de tüm raflar dolu olduğu zaman soğukluğu her bölgeye eşit dağıtamıyor olabilir. Bu durumda ise belli raflarda yer alan gıda ürünleri muhafaza edilirken, diğer raflardakiler anında bozulmaya başlar. RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nda yer alan çok yönlü soğutma sistemi, her rafa ayrı ayrı hava üflenmesini sağlayarak buzdolabınızın her yerini eşit oranda soğutuyor. Bu sayede, buzdolabınız tamamen dolu olduğu zaman bile yiyecekleriniz ilk günkü gibi taze kalıyor.

Vestel RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nda vade farksız 9 taksit fırsatı başladı!

OTOMATİK SICAKLIK KONTROLÜ

Buzdolabınızı belirli soğukluk düzeyine getirmenin çoğu zaman yeterli olduğunu düşünseniz de bu durum düşünüldüğü kadar kolay değil. Buzdolabınızın içerisindeki sıcaklığın sürekli farklılaşması, bazı gıda ürünlerinizin daha hızlı bozulmasına ve lezzet kaybına neden olabiliyor. Aynı zamanda, kompresörlerin sürekli çalışır durumda olması fazla enerji sarfına sebep olduğu için bu probleme fatura maliyeti de dahil oluyor. RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nızın otomatik sıcaklık kontrolü sayesinde; iç ortam sıcaklıklarını anlık olarak ölçerek iç ortamın ihtiyacına göre sıcaklığı kendi kendine ayarlayabilecek. Bu sayede, gıda ürünleriniz daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde muhafaza edilirken, enerjiden tasarruf etmek de mümkün olacak.

Peki, Vestel RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön