29 / 04 / 2024

Vestel’de SP 313-AG Su Sebili vade farksız 9 taksitle satışta!

Vestel’de SP 313-AG Su Sebili vade farksız 9 taksitle satışta!

Sıcak yaz günlerinin en çok aranan ürünlerinden olan su sebili, havaların ısınmasıyla insanlar tarafından en çok araştırılan cihazlar arasındaki yerini aldı. Vestel ise SP 313-AG Su Sebili’ni vade farksız 9 taksit imkânıyla satışa sundu.



Vestel, özellikle son yıllarda evlerde de sıklıkla kullanılmaya başlanan su sebilleri için büyük bir kampanya başlattı. Önceleri iş yerlerinde, ya da hastaneler gibi yerlerde sıklıkla görülen su sebillerinin artık her eve girmeye başlamasıyla beraber Vestel de yaşanan gelişmeye kayıtsız kalmayarak SP 313-AG Su Sebili’ni vade farksız 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Bunun üzerine insanlar su sebilinin fiyatını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

SU SEBİLİNE İLİŞKİN DETAYLAR

Su sebillerinde genellikle biri soğuk biri sıcak olmak üzere iki tane musluk bulunur. Bu sayede dilediğiniz zaman buz gibi su içebilir ya da çay yapmak için sıcak su alabilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan su sebilleri özellikle damacana suların kullanımını kolay hale getirir. Aldığınız damacanayı cihaza pratik bir biçimde yerleştirerek istediğiniz zaman sıcak ve soğuk içme suyuna ulaşabilirsiniz.

Vestel’de SP 313-AG Su Sebili vade farksız 9 taksitle satışta!

Su sebili özellikle yaz mevsiminde kurtarıcı olabilir. Buzdolabına koyduğunuz suyun uzun süreler soğumasını beklemek istemeyebilirsiniz. Su sebili ile günün her saatinde soğuk suya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Buna ilave olarak cihaz, buzdolabında da yer tasarrufu yapmanıza imkân sağlar. Bu sayede buzdolabında diğer yiyecek ve içeceklerinizi korurken, son derece az enerji tüketen su sebilinden suyunuzu içebilirsiniz.

Peki, Vestel SP 313-AG Su Sebili'nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...


Geri Dön