15 / 05 / 2024

Vivense'de vade farksız 12 taksitle alışveriş yapma imkanı!

Vivense'de vade farksız 12 taksitle alışveriş yapma imkanı!

Vivense bütçenizi zorlamayacak özel bir alışveriş seçeneği sunuyor. 2014 yılı Ocak ayı içerisinde alacağınız her üründe vade farksız 12 taksitle alışveriş yapma imkanı sizi bekliyor...



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun yeni yönetmeliğine göre 1 Şubat itibariyle elektronik, gıda, dekorasyon ve akaryakıt alanında vade farksız taksit imkânı sona eriyor. Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, bütçenizi zorlamayacak özel bir alışveriş seçeneği sunuyor. Ocak ayı içerisinde alacağınız her üründe vade farksız 12 taksitle alışveriş yapma imkanı sizi bekliyor.


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun yeni yönetmeliğine göre 1 Şubat itibariyle elektronik, gıda, dekorasyon ve akaryakıt alanında vade farksız taksit imkânı sona eriyor. Kredi kartları ve cari açığı durdurmak için alınan bu karara göre bahsi geçen alanlarda vade farkını ödeyerek taksitli alışveriş ya da peşin ödeme kabul edilecek. Yaratıcı ekibiyle farklı tarzlarda mobilya ve dekorasyon ürünlerini seçip bir araya getiren Vivense.com, yeni yönetmelik öncesi sunduğu vade farksız 12 taksit imkânı ile bütçenizi aşmayan bir alışveriş seçeneği sunuyor.


www.vivense.com adresinden Ocak ayı içerisinde yapacağınız her alışverişte vade farksız taksit imkânıyla evinizi döşeyebilir, yaşam alanlarınızı farklı kılabilirsiniz. Vivense.com’un vade farksız 12 taksit imkanından faydalanmak için acele edin!



Geri Dön