02 / 05 / 2024

Vivense kampanya

Vivense kampanya

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Vivense ile peşin fiyatına vade farksız 9 taksitle evinizi döşeyin!

Vivense.com, yaratıcı ekibiyle farklı tarzlarda mobilya ve dekorasyon ürünlerini özenle seçerken, müşterilerine ödeme kolaylığı sunmayı da ihmal etmiyor ve peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla kolaylık sağlıyor.

Vivense'de vade farksız 12 taksitle alışveriş yapma imkanı!

Vivense bütçenizi zorlamayacak özel bir alışveriş seçeneği sunuyor. 2014 yılı Ocak ayı içerisinde alacağınız her üründe vade farksız 12 taksitle alışveriş yapma imkanı sizi bekliyor...

Vivense’den 500 TL indirim kuponu fırsatı! Vivense 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Vivense markası Sonbaharın Favorileri başlığı altında satışa sunduğu ürünlerin alışverişinse sepette indirim kuponu veriyor. İşte kampanya detayları..

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Vivense’de yüksek puanlı ürünlerde şok fiyatlar sizi bekliyor! Vivense 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sevilen mobilya ve ev markası Vivense’de en çok satılan, en çok beğenilenlerde muhteşem kampanya. Sizin için Vivense’de hangi ürünler çok satılmış, hangi ürünler çok beğenilmiş araştırdık. Uygun fiyatlı Vivense ürünleri için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Vivense 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Monumento Kartal’da yaşam başladı! Son ofisler için kampanya!

Sunduğu sosyal ayrıcalıkları, ulaşım rahatlığı, toplantı alanları ve de güvenlik hizmetleri ile dikkat çeken Monumento Kartal’ da kalan son ofisler için son bir kampanya başlatıldı.

Vivense.com ile baharın tüm renkleri evinizde!

Vivense.com, salondan çocuk odasına, ev aksesuarlarından balkon takımlarına kadar bahar koleksiyonları içinden yepyeni ürünlerle eviniz için şık, modern ve de kullanışlı alternatif seçenekleri sunuyor.

Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com kişiye özel danışmanlık hizmeti veriyor!

Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, müşterilerine özel sunduğu kişiye özel danışmanlık hizmetiyle sizi hayalinizdeki eve ulaştırıyor. Odanızın ölçülerine göre size en uygun dekorasyonu öneren ve sorularınızı cevaplayan iç mimarlar...

Halkalı Evostar'da 10 daire ile sınırlı kampanya başladı!

Soyak'ın konut projelerinden Halkalı'da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunmayı hedefleyen Soyak Evostar'da 10 daire ile sınırlı bir kampanya başladı. Kampanya 31 Mart'a kadar sürecek.

Soyak Evostar'da 10 daire ile sınırlı kampanya başladı!

Gayrimenkul sektöründe projeler üreten Soyak'ın konut projelerinden Halkalı'da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunmayı hedefleyen Soyak Evostar'da 10 daire ile sınırlı bir kampanya başladı...

Vivense danışmanlık hizmeti ile sizi hayalinizdeki eve ulaştırıyor!

Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, müşterilerine özel sunduğu kişiye özel danışmanlık hizmetiyle sizi hayalinizdeki eve ulaştırıyor. Vivense.com, kişiye özel danışmanlık hizmetiyle evinize yepyeni bir hava katıyor.

Kişiye özel kampanya yapan şirketler hızla artıyor!

Kişiye özel kampanya yapan şirketler hızla artıyor. Teradata Türkiye Ülke Müdürü Gamze Aydın, bu süreçte farklı kanallardan toplanan verilerin amaca yönelik kullanılabilmesi için büyük veriden yararlanılmasının da önemine dikkat çekti.

Vivense.com’da peşin fiyatına, vade farksız 9 taksit fırsatı!

Türkiye’ninmobilya mağazası Vivense.com bütçenizi zorlamayacak alışveriş seçenekleri sunmaya devam ediyor. Salon, banyo, mutfak, çocuk odası ve evinizin tüm keyifli köşelerini yenilemeniz için peşin fiyatına vade farksız 9 taksit kampanyasını kaçırmayın.

Spradon Vadi'den Kadınlar Günü'ne özel kampanya!

Kuzu Grup'un, Emlak Konut GYO ile birlikte Bahçeşehir'de inşa ettiği Spradon Vadi'de Kadınlar Günü'ne özel bir kampanya başladı. Projede, konut alıcılarının maddi imkânlarına göre bir ödeme programı oluşturuluyor...

Marshall Club Card ustalarına Kadınlar Günü’ne özel kampanya!

8 Mart’ta sevdiklerini sevindirmek isteyen Marshall Club Card sahipleri, kampanya ile marshallclubcard.com.tr adresindeki Hediye Kataloğunda sunulan ürünlere yüzde 50 puan indirimi fırsatı ile sahip olabiliyor.

Vivense kampanya Haberi

Vivense kampanya

Şık tarasımlarıyla dikkat çeken Vivense Mobilya yaz sonuna özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Masa takımları, tekli kanepe, pan, bahçe salıncağı, armut koltuk şemsiye ve sedirden oluşan koleksiyonda antasit, bej, gri ve kahve gibi renk seçenekleri mevcut. 

Koleksiyonda yer alan panlar, geçmişten günümüze gelen Türk kültürünün bir parçası olması ve rahatlığıyla dikkat çekiyor.

Divanlar, geçmiş dönemlerden bugüne kadar gelen hemen hemen her evde bir modelinin bulunduğu mobilya çeşitlerinden aslında. Geçmiş dönemlerdeki pan modellerinin modern panlara dönüştüğü günümüzde her zevk ve ihtiyaca göre bir pan çeşidi bulmak mümkün olabiliyor. Vivense bu kültürü geçmişten günümüze taşıyarak koleksiyonuna pan yatak, pan karyola ya da yataklı pan gibi seçenekleri dahil etmiş.  


21 Eylül 2022 Vivense fiyat listesi!

Rattan Dikdörtgen Kollu 6...