07 / 05 / 2024

Vivense kampanyaları

Vivense kampanyaları

Türkiye'nin online mobilya satış sitesi Vivense, 31 Ekim tarihine kadar her gün 20 farklı mobilya ürününe özel indirimler düzenliyor.

Vivense.com'dan öğretmenlere 100 TL değerindeki indirim çeki hediye!

Vivense.com' dan öğretmenlere 100 TL değerindeki indirim çeki hediye. Türkiye’ nin online mobilya mağazası Vivense.com, ataması gerçekleşen öğretmenlere yönelik bir kampanyaya imza attı.

Vivense'den 14 Şubat Sevgililer Günü uygulaması!

Duyguların anlamlı hediyelerle taçlandığı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde eşiniz ya da sevgiliniz için en uygun hediye seçenekleri Vivense.com’da! Üstelik tek yapmanız gereken www.vivense.com adresine girerek, sevdiğinizin rengini analiz etmek…

Vivense'de vade farksız 12 taksitle alışveriş yapma imkanı!

Vivense bütçenizi zorlamayacak özel bir alışveriş seçeneği sunuyor. 2014 yılı Ocak ayı içerisinde alacağınız her üründe vade farksız 12 taksitle alışveriş yapma imkanı sizi bekliyor...

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum!

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri,konut kredisi çekmek ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ilk sırada. Peki kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

Kredi kampanyaları konut stokunu eritti!

Konut sektörü, kamu bankalarınca düzenlenen kampanya ile stoklarını eritti. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyalar sayesinde yılın 1,4 milyon adetlik konut satışı ile kapanabileceğini söylüyor.

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.

Konut kampanyaları tüketiciyi de sektörü de hareketlendirecek!

Emeklilere tatil imkanı, evleneceklere çeyiz desteği, konut ve otomobilde yapılacak kampanyalar ile sadece tüketici değil, sektörlerde hareketlenecek.

Faiz indirimine ek konut kampanyaları!

Konut satışlarında 2019'a daralmayla girilmişti. Yaz aylarında başlayan faiz indirimleriyle biraz hareketlenme olsa da ilk 10 ay itibariyle satışlar hala düşüşte. Faiz indirimlerini satışa dönüştürmeye çalışan şirketler ise tüketiciye yeni kampanyalar sunuyor...

Düşük faiz ve kampanyalar vatandaşı harekete geçirdi!

Bankaların konut kredisi faizlerini indirmesi ile beraber şirketlerde yeniden avantajlı ödeme şekilleri sunan kampanyalara yöneldiler. Uzun vade, düşük vade farkı ve avantajlı kampanyalar, konut satışlarında büyük oranda artış sağladı… 

Vade farkı düştü konutta kampanyalar başladı!

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesi şirketleri yeniden cazip ödeme fırsatı sunan kampanyalara yönlendirdi. Uzun vade, düşük vade farkı ve cazip kampanyalar, konut satışlarını yükseltti.

VakıfBank Sarı Panjur konut kredisi kampanyaları!

VakıfBank kampanyalı Sarı Panjur Konut Kredisi kampanyaları kapsamında farklı ihtiyaçlara yönelik düşük faiz oranları fırsatı ile kredi seçenekleri sunuyor...

Ziraat Bankası kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

VakıfBank konut kredisi kampanyaları Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında düşük faiz oranları ve farklı ödeme seçenekleri ile birçok konut kredisi fırsatı sunuyor. VakıfBank'ın konut kredisi kampanyalarını KrediPazari.com araştırdı.

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.

Vivense kampanyaları Haberi

Vivense kampanyaları

Türkiye'nin online mobilya satış sitesi Vivense, 31 Ekim tarihine kadar her gün 20 farklı mobilya ürününe özel indirimler düzenliyor. Vivense, birçok tarzda mobilya ve aksesuarı üreticiden doğrudan tüketiciye ulaştırıyor. Türkiye'nin her yerine ücretsiz teslimat ve büyük mobilyalarda profesyonel ekipleriyle kurulum yapan şirket, tüm ürünlerine 2 yıl garanti...