30 / 04 / 2024

ıkea şubeleri

ıkea şubeleri

Ekonomiye moral vermek için harekete geçen IKEA Türkiye, 2018’de başlayacağı yatırımı bu yıla çekti. Şirket, 60 milyonluk yatırımla Antalya’da yeni bir IKEA mağazası açmak için kolları sıvadı.

IKEA ihtiyaca uygun ürünler tasarlıyor!

Dünyanın en önemli varlıkları olan çocuklar için en iyisini düşünen IKEA, çocuklar büyüdükçe değişen ihtiyaçlarına uygun ürünler tasarlıyor.

IKEA’da resimler yarışıyor, oyuncaklar hayat buluyor!

IKEA’da resimler yarışıyor, oyuncaklar hayat buluyor. 05 - 12 yaş arasındaki çocuklar, hayallerindeki yumuşak oyuncağın çizimini, IKEA mağazalarındaki Müşteri Hizmetleri bankosuna teslim ederek yarışmaya katılabiliyor.

IKEA Türkiye'deki mağaza sayınısı 8'e çıkaracak!

Türkiye'de toplam 5 mağazası olan IKEA, 6 ay içerisinde 3 mağaza daha açarak şube sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor...

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

TOKİ Trabzon Zağnos kura başvuruları!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi 26 Mart'ta gerçekleşecek. Projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. İşte TOKİ Trabzon Zağnos kura başvuruları...

İkea'nın web sitesi yenilendi!

Müşterilerini iyi kalite ve iyi fiyatla buluşturan IKEA, yaşamı daha kolay ve güzel kılacak binlerce ürün sunduğu web sitesini yeniledi. İkea'nın web sitesi, ev dekorasyonunda “Yılın E-Ticaret Sitesi” seçildi.

Yarıyıl tatilinin keyfi, IKEA mağazalarında çıkıyor!

Yarıyıl tatilinin keyfi, IKEA mağazalarında çıkıyor. IKEA, birbirinden güzel ürünlerle çocuklarını sevindirmek, onlar için hazırlanan aktivitelerle güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve tatilin keyfine keyif katmak isteyenleri bekliyor.

Geciken elektrik faturası nereye ödenir?

Mesken ve işyeri gibi taşınmazların elektrik faturaları PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noktalarından yapılabiliyor. Peki, geciken elektrik faturası nereye ödenir? İşte yanıtı..

Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri!

Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor. Projedeki dairelerin başvuruları 16 Ocak'ta sona erecek.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları 12 Ocak'ta bitecek!

Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları 12 Ocak'ta bitecek. Projede başvurular T.C. Halk Bankası A.Ş.'nin Bursa ili genelindeki tüm yetkili şubeleri tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar kura çekilişi 2015!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar kura çekilişi 2015 detayları...

IKEA'da kış indirimi başladı!

IKEA Türkiye, yüzlerce ürüne 25 Ocak 'a kadar kış indirimi uyguluyor. Ikea kış indiriminden yararlanmak isteyenler; IKEA.com.tr adresinden ürün kodlarına ulaşarak sipariş verebiliyor.

Ikea'da büyük kış indirimi başladı!

Ikea'da büyük kış indirimi başladı. IKEA Türkiye, her zevke uygun, iyi kaliteyle düşük fiyatı buluşturan yüzlerce ürüne, 20 Aralık - 25 Ocak tarihleri arasında kış indirimi uyguluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular bugün başlıyor. 39 tane dairenin açık satışa sunulduğu projede satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından yapılacak.

Ikea’dan enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma önerileri!

Ikea mutfak, banyo, oturma ve yatak odası gibi yaşam alanlarında ihtiyaçlara yönelik kullanılmasından hareketle, enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma önerileri sunuyor.İşte Ikea’dan enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma önerileri...

Fenerbahçe'nin yeni projesi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın büyük önem verdiği ve neredeyse 24 saatini ayırdığı 1 Milyon Üye projesinin en önemli unsuru, Türkiye’nin dört bir yanına açılacak Fenerbahçe Şubeleri olacak.

ıkea şubeleri Haberi

ıkea şubeleri

Türkiye'de 11 yıldır faaliyet gösteren İsveç merkezli IKEA'nın Türkiye'deki franchise'ı Maya Holding, ekonomiye moral vermek için düğmeye bastı. Antalya'da 2018'de başlayacağı yatırımı bu yıla çeken IKEA Türkiye, anlaşmanın 2 ay içinde tamamlanacağını bildirdi. Maya Holding ve IKEA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özsüer ve Maya Holding-IKEA Türkiye CEO'su Fuat Atalay ile yeni projelerini konuştuk...


Türkiye çok önemli bir eşikten geçti. İsveç'teki IKEA merkez yönetimi Türkiye ile ilgili neler düşünüyor?


Türkiye'de IKEA operasyonunu tamamen bir Türk şirketi olarak yürütüyoruz. Yurtdışı hemen 'Ekonomi nasıl gidiyor, işler ne durumda' diye sordu. Biz de ekonominin çok ciddi toparlandığını söyledik. Nitekim bir-iki hafta sonra söylediklerimizi ispatladık. Çünkü cirolar hemen toparlandı.


15 Temmuz'daki hain darbe girişimi, yatırım planlarınızı etkiledi mi?


Yurtdışındaki merkezimize büyüme politikamızı hiçbir şekilde değiştirmeyeceğimizi söyledik. Şu...