02 / 05 / 2024

İki Desing Group projeleri

İki Desing Group projeleri

'İki Desing Group', projelendirdiği Spine Tower ile MlPIM'de 'Türkiye'nin En İyi Projesi' ödülünü kazandı. Maslak'ta 'İki Desing Group' Spine Tower, Emaar Square, Tema İstanbul, Vadi İstanbul, Edips gibi İstanbul'un en büyük projelerine imza atıyor...

İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı!

Türkiye'nin güçlü mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile 2014 yılı MIPIM'de ' Türkiye'nin En İyi Projesi ' ödülünü kazandı.

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı! Aralık 2024'te teslim!

Nivak Group tarafından hayata geçirilen Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Zehnder Group'tan Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım!

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Konutta yeni trend 1+1'ler!

Türkiye’deki konut trendlerinin değiştiğinin altını çizen İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, “Eskiden konut alırken evin büyük olması birinci tercihimizdi. Artık bu anlayış değişiyor'' dedi.

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

Bayramoğlu projesine mimari tasarım ödülü!

İki Design Group imzasını taşıyan Bayramoğlu projesi karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünün sahibi oldu.

İki Design Group Londra’dan 10 ödülle döndü!

Gayrimenkul sektörünün 'Oscarları' olarak bilinen International Property Awards’da, İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 

Emrullah Turanlı'dan 1000 kişiye iş sözü!

Taşyapı Group sahibi Emrullah Turanlı, 10. Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nda yaptığı konuşmada işsizlerin beceri sahibi yapılması gerektiğini belirterek bin kişiyi hemen iş imkanı sağlayacağını söyledi.

Murat Kader: Bu topraklardan geleceğin star mimarları çıkacak!

İki Design Group kurucu ortağı yüksek mimar Murat Kader “En önemli hedefimiz, maddi boyutların büyüklüğü değil, tasarımın ve doğru gayrimenkulün halkın tümüne ulaşması için çalışmaktır” dedi.

İki Design Group 2017’de 14 yeni projeye başladı!

İki Design Group ortağı mimar Murat Kader, 2017’de 14 yeni projeye başladı. Murat Kader, İstanbul'da birçok kentsel dönüşüm projesinde yer aldıklarını dile getirdi.

Yatırımcılar projelere cesurca devam ediyor!

Pek çok büyük ölçekli ve karma projeye imza atan İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, yeni yılda da yatırımcıların projelere ‘cesurca’ devam ettiğini, hız kesmediklerini söyledi.

İki Desing Group projeleri Haberi

İki Desing Group projeleri

'İki Desing Group', projelendirdiği Spine Tower ile MlPIM'de 'Türkiye'nin En İyi Projesi' ödülünü kazandı. Maslak'ta 'İki Desing Group' Spine Tower, Emaar Square, Tema İstanbul, Vadi İstanbul, Edips gibi İstanbul'un en büyük projelerine imza atıyor. 


Sema Eser Özsaruhan ve Murat Kader ortaklığındaki 'İki Desing Group'un projesi 47 katıyla ve 191 metreye ulasan yüksekliğiyle İstanbul'un simge yapıları arasında yer alıyor. Marka, 2012 yılı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Avrupa'nın En İyi Ofis Mimarisi Ödülü'nü de kazanmıştı. 


Star...