02 / 10 / 2024

iki yeni okul konyada açılıyor

iki yeni okul konyada açılıyor

Ilgın uzun zamandır uğraştığı ve üzerinde çalıştığı fen lisesi Ilgın çevre yolu üzerinde emniyet müdürlüğü binası yanına yapılan 16 derslik okul 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında hizmet verecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta iki yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, eğitim yatırımları kapsamında Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımları da hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarında da gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmangazi'de iki yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Çağlayancerit İlçesinde 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

iki yeni okul konyada açılıyor Haberi

iki yeni okul konyada açılıyor

2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrenci alarak hizmet vermeye başlayacak. Açılan okullar TOKİ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Kaplıca bölgesinde 360 kişilik yurt bu yıl 102 kişi eğitim görecek 90 yataklı uygulama oteli bu yıl hizmet vermeye başlayacak eğitimli ve kalifiye eleman yetiştirecek. Ilgın uzun zamandır uğraştığı ve üzerinde çalıştığı fen lisesi Ilgın çevre yolu üzerinde emniyet müdürlüğü binası yanına yapılan 16 derslik okul 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında hizmet verecek. Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı H. İbrahim Oral "Şehrimizdeki hu iki yeni okulun 201 $-2016 Eğitim Öğretim yılında okullarda öğretmenlerine ve öğrencilerine kavuşacak inşallah. Turizm şehri ilçemiz için gelecekte şehrimize büyük katma değer sağlayacak. Fen Lisesinin de bu duruma gelmesin de dönemin MEB Bakanı Ömer Dinçer. M.E. B Bakan...