27 / 04 / 2024

iki yeni şehir

iki yeni şehir

İstanbul'un nüfus artışını engellemek için önlem alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, öncelikli olarak Bağcılar, Güngören ve Bayrampaşa ilçelerini yeni kurulacak iki şehre taşımayı planlıyor...

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Ekrem İmamoğlu: İstanbul’a iki yeni otogar yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için hazırladıkları çözüm planlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İmamoğlu, Taksim meydanındaki düzenlemenin öncelikli olduğunu belirtti ve İstanbul'a iki yeni otogar yapılacağını duyurdu.

Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro yapılacağının müjdesini verdi.

Bursa Yenişehir hızlı tren projesi çalışmaları TBMM'de!

Bursa Yenişehir hızlı tren projesinde yaşanan bir aksaklık TBMM gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin iki soru hazırladı..

Antalya'ya iki yeni otopark inşa edilecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Projesi kapsamında kente biri yer altı biri katlı olmak üzere toplam 531 araç kapasiteli iki yeni otopark inşa edecek.

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

SASKİ'den iki yeni içmesuyu yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, 9 ilçeye bağlı 60 mahalleyi kapsayan iki yeni içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirtti.

İzmir Karşıyaka Belediyesi iki yeni anaokulu kuracak!

Yeni Girne Caddesi üzeri ve Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'nda iki yeni anaokulu açacak. Yeni Girne'de Deniz Baykal Kültür Merkezi'ne taşınan Haberleşme Müzesi'nin yerine kurulacak olan anaokulu, 3 sınıfla 40 öğrenciye hizmet verecek.

İskenderun'a iki yeni cami inşa edilecek!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde şehir merkezindeki yoğunluk yüzünden yeni camilere ihtiyaç olduğunu tespit eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, iki yeni cami yapımı için kolları sıvadı.

Finans merkezi ve iki yeni şehir projesinde yeşil dönüşüm ön plana çıkacak!

İstanbul'un cazibe merkezi olmaya devam etmesi, Finans Merkezi ve iki yeni şehrin fırsat olacağını belirten Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, "Teknoloji, medya ve telekomünikasyonla yeşil dönüşümü ön plana çıkarmalıyız" dedi.

Finans merkezi ve iki yeni şehir büyük fırsat!

İstanbul'un cazibe merkezi olmaya devam etmesi için Finans Merkezi ve iki yeni şehrin fırsat olacağını belirten Soyak Holding CEO'su Çamlıbel, "Teknoloji, medya ve telekomünikasyon ile yeşil dönüşümü ön plana çıkarmalıyız" dedi

İzmit'e iki yeni yol açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi izmit'in batısında iki yeni imar yolunu açma çalışmalarında işin sonuna geldi. Büyükşehir Belediyesinin Derince bölgesinde açtığı iki yeni yol, trafiğin en sorunlu olduğu bölgeleri nispeten rahatlatacak.

iki yeni şehir Haberi

iki yeni şehir
İstanbul'da nüfus yoğunluğunun azaltılması için başlatılan yeni İki Şehir projesi hayata geçirildi. Yaklaşık 2 milyon nüfusa sahip olacak bu şehirlere taşınacak ilçeler arasında öncelikli olarak Bağcılar, Bayrampaşa ve Güngören ilçelerinin yer alması bekleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili kesin karar...