03 / 05 / 2024

ikinci ev pazarı

ikinci ev pazarı

Y&Y GYO, Yeşil İnşaat'ın Modernist projesine ortak olmaya hazırlanıyor. Yeşil İnşaat'ın Donald Trump'la yapacağı projelere ortak olmayı düşündüklerini söyleyen Y&Y Genel Müdürü Gökkaya, 2008'de Çeşme ve Bodrum'da, 50-60 milyon dolarlık 2 villa projesine b

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

İkinci el çevrim içi otomobil pazarında fiyatlar yüzde 2,6 düştü! Araç alacaklar şimdi bakın! 

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında Eylül 2023'te 141 bin 508 adet satış olurken, fiyatlar aylık bazda yüzde 2,59 geriledi. İşte detaylar...

İkinci el elektrikli araç satın alırken sakın çarpılmayın! Uzmanından hayati uyarılar! Hemen okuyun!

Türkiye’de sayıları 30 bini geçen elektrikli araçlar artık ikinci el pazarında da yerini almaya başladı. Pilot Garage Genel Müdürü Cihan Emre de elektrikli araç almayı düşünenlere karşılaşacakları sorunlar hakkında uyarılarda bulundu.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

İkinci evini alacaklar dikkat! 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek!

Ev fiyatlarında yaşanan fahiş artışların engellenmesi amacıyla BDDK’nın ikinci evini alacaklara banka kredisi oranını yüzde 22,5’e düşürmesinin etkileri sık sık gündem oluyor. Artık 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek. Fiyatlar düşecek mi? 

Beko’dan görülmemiş indirim! Buhar kazanlı ütü alımlarına ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim geldi!

Beko’tan ağustos ayına özel küçük ev aletlerine indirim haberi geldi. Elektrikli ev aleti denilince akla ilk gelen üreticilerden Beko, küçük ev aletlerinde ikinci alımlarda yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.

İkinci el otomobil fiyatlarında yüzde 40 düşüş bekleniyor: Yeni düzenlemeler tüm dengeleri değiştirdi

Son dönemde oldukça yükselen ikinci el otomobil fiyatlarının düşmesi için adımlar atılmaya başlandı. Yakında ikinci el piyasasında yüzde 40'a varan fiyat indirimlerinin görülmesi bekleniyor. İşte yapılan yeni düzenlemeler ve ikinci el pazarında son durum....

Nisan'da ikinci el online araç pazarında en çok Egea ve Doblo satıldı!

Türkiye ikinci el online araç pazarında Nisan ayında Volkswagen en çok tercih edilen marka olarak belirlenirken, model bazında binekte en fazla Egea, hafif ticaride ise Doblo satıldı.

İkinci el prefabrik ev alınır mı? Prefabrik evlerin bakımı nasıl yapılır?

Prefabrik evlere dair özellikle ikinci ev prefabrik evlere dair bazı ön yargılar vardır. Onlardan biri de ikinci el prefabrik ev alınır mı yoksa alınmaz mı? İşte bu konuda sorulan sorular ve yanıtları!

Oyun Severler İçin Uygun Fiyatlı Black Shark 6 İkinci El Pazarında Satışta!

Oyun alanında elde ettiği başarıyı sürdürmek isteyen Xiaomi, Black Shark 6 için geri sayımda. Modelin özellikleri ortaya çıkıyor.

İkinci el konut almak isteyene beklediği haber geldi! Aylık 11 bin TL taksitle ev sahibi olma imkanı! Hemen bakın!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 'yeni evim' kampanyası ikinci el konutlar için de uygulamaya alınıyor ve vatandaşa aylık 11 bin lira taksit imkanıyla olabilme imkanı geliyor. İşte ev sahibi olmak için dört gözle bekleyenler için müjdeli haberin detayları…

ikinci ev pazarı Haberi

ikinci ev pazarı

Yeşil İnşaat'ın, geçen yıl ABD'li ortağı Rudolph Younes'le birlikte İhlas GYO'yu satın alarak oluşturduğu Y&Y GYO(Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı), yapılanma sürecinin ardından yeni projelere start vermek için kolları sıvadı. Şirket, iştiraki olduğu Yeşil İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki 12 bin konutluk projesine ortak olmaya hazırlanıyor. Yeşil İnşaat Genel Müdürü Işık Gökkaya, Yeşil İnşaat ve Salamanca'nın Beylikdüzü Belediyesi'yle birlikte hasılat paylaşımı yoluyla yaptıkları Modernist projesinden belediyenin payına düşen konutlardan 38'ini aldıklarını belirtiyor. Gökkaya, "Modernist'te m2 birim fiyatları son derece cazip, bin 200 YTL'den başlıyor. Belediye hissesini nakde çevirmeyi düşünüyor. Ciddi bir karlılık gördüğümüz için bu fırsatı kaçırmak istemedik. 38 konutu m2 birim fiyatını bin YTL'den satın aldık" diyor.


Gökkaya'nın söylediğine bakılırsa 38 konutu alarak başlangıcı yapan şirket bununla yetinmek niyetinde değil. Gökkaya, projeden belediyenin...