05 / 05 / 2024

ikinci evre kampanya

ikinci evre kampanya

Gedizler Yapı da Emlak Konut’un ve GYODER’in tarihi kampanyasını destekliyor. İkinci Evre projesinde 20 yıl vadede yüzde 0,79 vade farkı uygulanıyor.

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İş Bankası'ndan yepyeni kampanya! Son dakika!

Yeni bir kampanya İş Bankası Maximum Kart sahiplerini sevindirecek. 17 Nisan - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapacakları 100 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 4 aya varan taksit imkanı sunuluyor.

Renault'tan sıfır otomobili ikinci el fiyatına almak mümkün! İşte Clio'da kampanya!

Clio yeni bir kampanya başlattı. İkinci el fiyatına sıfır otomobil satılacak. İşte tüm detaylar…

Bakan Kurum ikinci el konutta merak edilen soruya cevap verdi! Konut fiyatlarında destek gelecek mi?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ikinci el konut ile alakalı detayları merak eden vatandaşlara hitaben , "İkinci elde şu anda bir çalışma yok ama destek olmak için çalışmalar yapacağız dedi.

İkinci el konut fiyatlarında şok! Fiyatlar resmen uçtu!

Ocak ayının ortasında sıfır konut için düşük faizli kampanya beklentisi ikinci el konut fiyatlarını adeta uçurdu. Yeni Evim Kampanyası, fırsatçıların yeni geçim kapısı olurken, bu kez de ikinci el konut fiyatlarının yüzde 10’dan fazla artmasına neden oldu.

İkinci el konut almak isteyenler dikkat! Bakan Kurum’dan müjdeli haber geldi!

Sıfır konut kampanyasına katılamayanlar ikinci el fiyatlarını araştırırken, hükümet kanadından bu kişiler için sevindirici bir haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum, ikinci el konut almak isteyenler kredi almalarının önünün açılacağını duyurdu.

Konut alacaklar dikkat! İkinci el konut kampanyası geliyor mu? Bakan resmen duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, ikinci el konut kampanyası ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İkinci el konut kampanyası geliyor mu? İşte ayrıntılar...

İkinci el konutlar için yeni kampanya sinyali geldi!  

Yeni Evim kampanyasının yankıları sürerken, Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı 2. elde de ilk defa konut alacaklar için farklı oranlarda da olsa bir kampanya yapılmasının çok faydalı olacağını söyledi.

2. el konut kredisi veriliyor mu? İkinci el konut kredisi başvuruları başladı mı? İkinci el konut kredi faizi ne kadar?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ikinci el konutlar içinde çalışmaların yapılacağını söyledikten sonra vatandaşlar bu konuya dair sorularını yöneltmeye başladı. İşte detaylar!

ikinci evre kampanya Haberi

ikinci evre kampanya

Emlak Konut’un ve GYODER’in geçtiğimiz hafta uygulamaya aldığı kredilendirme süresini 240 aya ve vade farklarını 0,79’a çekme kampanyasına Gedizler Yapı da destek veriyor. Yeni lansmanı yapılan İkince Evre projesinde 20 Yıl sabit taksitle sadece % 0,79 vade farkı uygulayacak. Ayrıca konut almak isteyenler dilerlerse 120 ayda sabit taksitle % 0,45 vade farkı yada 60 ayda sabit taksitle %0 vade farkı ile ödeme planları oluşturabilecek. 


Gedizler Yapı’nın İkinci Ev’re projesi Anadolu Yakasının yükselen değeri Sancaktepe ‘de…

Gedizler Yapı’nın yeni projesi ‘İkinci Ev’re’ İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Sancaktepe’de yükseliyor. 


Birinci projesini taahhüt ettiği teslim süresinden 5 ay önce tamamlayarak hak sahiplerine teslim eden Gedizler Yapı, yeni projesinde beklentileri de yükseltiyor. Gerek proje kalitesi, gerekse içinde yaşayanların beğeni ve yaşam standartlarında en iyiyi...