28 / 04 / 2024

Renault'tan sıfır otomobili ikinci el fiyatına almak mümkün! İşte Clio'da kampanya!

Renault'tan sıfır otomobili ikinci el fiyatına almak mümkün! İşte Clio'da kampanya!

Clio yeni bir kampanya başlattı. İkinci el fiyatına sıfır otomobil satılacak. İşte tüm detaylar…



Renault yeni kampanyası ile birlikte otomobil tutkunlarını sevindirdi. Kendini yenileyen tarzı ile müşterilerine farklı kampanyalar sunan firma Clio otomobil modeli için 520.000 TL’den başlayan fiyatları belirledi.

Renault Clio güncel fiyatlar

Döviz üzerinde yaşanan yükseliş otomobil satışları için de geçerli oldu. İkinci el bir araç ortalama olarak 500.000 TL’den satışa sunuluyor. Renault markasının Clio model otomobilinde diye bir kampanya duyuruldu. Müşteriler bu sıfır araba modelini 520.000 TL’den alacak. Kampanya pek çok vatandaşın ilgisini çekti.

Renault tan sıfır otomobili ikinci el fiyatına almak mümkün! İşte Clio da kampanya!

2023 Renault Clio otomobil 

Renault markası Türkiye’deki otomotiv piyasasında son derece önemli bir noktaya ulaştı. Marka 2023 Nisan ayında güncel fiyat listesini açıkladı. Yapılan açıklama ile birlikte Clio modeli için büyük bir indirim tutarı uygulandı. Günümüzde ortalama bir ikinci el otomobil 500.000 TL’den satılıyorken sıfır Clio model otomobiller 520.000 TL’den satılacak.

Renault otomobilin Clio modeli 5 farklı fiyat seçeneği ile müşterilerine sunuluyor. Birbirinden farklı teknik özellikleri içerisinde bulunduran bu otomobil en düşük 520.000 TL’den satılıyor. En yüksek fiyat ise 709.900 TL oldu.

 


Geri Dön