28 / 04 / 2024

ikinci icraat programı projeleri

ikinci icraat programı projeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İkinci 100 Günlük Eylem Planı ile yaklaşık 24 milyar TL'lik 454 çalışmanın tamamlanacağını açıkladı. Erdoğan program kapsamında 10 bin aileye sosyal konut satışı yapılacağını söyledi.

Danıştay 13. Dairesi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesini iptal etti!

Danıştay 13. Dairesi tarafından Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi inşaatının Cumhurbaşkanlığı’nın icraat programında olmasının ‘ihalede ivedilik’ şartını yerine getirmediğini ifade etti. Alınan bir son dakika kararıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ihalesi iptal edildi.

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

Sanayicilerden çağrı: ‘İktisada uygun yeni program istiyoruz’

ASO Başkanı Seyit Ardıç, iktisadi anlayışa uygun ekonomi programını uygulamaya konulması gerektiğini söyledi. Ardıç, 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimlerinin ardından gelecek yeni iktidardan iktisadi anlayışa uygun ve bağımsız Merkez Bankası olan yeni bir program beklediklerini söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinde şok gelişme! Resmen tarih verildi! 2023'te tamamlanacak! 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin 2023'te tamamlanacağı Cumhurbaşkanlığı Programı'nda ilk defa yer aldı. Pist, rakip konumdaki, İstanbul Havalimanı'nı (İGA) işleten müteahhitler tarafından inşa ediliyor ancak 14 senedir bitirilemedi. İşte son dakika gelişmesi...

Platin pazarı yılın ikinci çeyreğinde harekete geçti!

Hindistan, Japonya ve ABD'deki platin mücevher satışları yılın ikinci çeyreğinde iyileşmeye devam ediyor. Bu artışları pandemi sonrasındaki yeni pazarlama programının tetiklediği ortaya çıktı.

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

İkinci konutunu alacaklar dikkat!

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'na göre; üretken olmayan yatırımların cazibesi azaltılacak. Buna göre; ikinci ve sonraki konut alımlarında vatandaşların kullandığı kredilerin faiz oranlarının farklılaştırılması da öngörülüyor.

İkinci konutta vergi artacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı Yeni Ekonomi Programı'yla ikinci ve sonraki konut alımlarına vergi artış sinyali geldi. İmar değişikliklerinden kaynaklanan değer artışlarının vergilendirilmesine ilişkin mevzuat ve uygulamanın güçlendirileceği belirtildi...

100 günlük icraat programın hayata geçirilen projeler TBMM'de!

Birinci ve ikinci 100 günlük icraat programı kapsamında hayata geçirilen ve geçirilemeyen projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Millet Bahçeleri’ne yenileri eklenecek!

Hükümetin icraat programı kapsamında yürütülen millet bahçesi projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Millet Bahçesi’nin ihalesi 28 Ocak’ta gerçekleştirilecek. Şubat ayında ise 7 millet bahçesinin ihalesine yapılacak.

Şubat'ta 7 millet bahçesinin ihalesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla hükümetin icraat programı kapsamında yürütülen millet bahçesi projeleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda şubat ayında 7 millet bahçesinin ihalesi yapılacak...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Gölbaşı Millet Bahçesi için çalışmalar başlıyor!

Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Gölbaşı Millet Bahçesi'nin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. İhalesinin kısa süre sonra gerçekleşmesi planlanan proje İkinci 100 gün icraat programında yer alıyor.

ikinci icraat programı projeleri Haberi

ikinci icraat programı projeleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ikinci 100 Günlük Eylem Planı tanıtım toplantısında, 3 Ağustos 2018'de kamuoyuna ilan edilen 100 Günlük icraat Programı'nın sonuçlarını ve ikinci 100 günde gerçekleştirilecek hizmet ve projeleri anlattı.

TOKİ Haber'de yer alan habere göre, ilk 100 günde hayata geçirilen 400 çalışma için öngörülen 43 milyar TL bütçe maliyetini tasarruf yaklaşımıyla 37,3 milyar TL düzeyinde tuttuklarını anlatan Erdoğan, çalışmaların aynı hassasiyet ve titizlikle devam edeceğini belirterek, ikinci 100 günlük hedeflerini açıkladı. Bürokraside devletin işleyişini hızlandıracak, verimliliğini ve etkinliğini artıracak bazı adımlar attıklarını söyleyen Erdoğan, illere verilen hizmetlerin takibi ve tespiti için 81 il Karnesi Projesi'ni devreye alacaklarını, Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Eylem Planı hazırlayacaklarını, vatandaşa sunulan hizmetlerin yüzde 95'inin e-devlet sistemiyle bütünleştirileceğini, güçlü ve fonksiyonel bir tüketici koruma...