15 / 05 / 2024

ikinci mağaza adese ısparta

ikinci mağaza adese ısparta

Adese, Isparta'daki ikinci mağaza açılışını geçtiğimiz günlerde Şarkikarağaç'ta düzenlenen bir törenle gerçekleştirdi. Açılış töreni; Şarkikaraağaç protokolü, İttifak Holding ve Adese yöneticileri ile Şarkikaraağaç halkının katılımıyla gerçekleşti.

Perakendecilerin outlet AVM'lerdeki mağaza kiralama talepleri katlandı!

Ünlü firmaların stoklarını eritmelerine imkan sunan veya ikinci kalite ürün satışı yapılan outlet AVM'lerde mağaza kiralamalarına olan talep katlandı...

Lafayatte ikinci mağazasını Vadistanbul AVM’de açacak!

Fransa'nın en büyük perakende gruplarından biri olan Lafayatte, Emaar’da ilk mağaza DEMSA Grubu’nun temsilciliğiyle açmıştı. Lafayatte şimdi ikinci mağazayı Vadistanbul AVM’de açmaya hazırlanıyor. 

Ziylan'ın 2017 hedefi 130 yeni mağaza!

Geçtiğimiz yıl her şeye rağmen yüzde 30’a yakın bir büyümeye imza atan Ziylan, Almanya’nın ikinci büyük perakendecisini satın aldı, 100 yeni mağaza açtı ve yatırım rekoru kırdı.

Adese Konya'ya yeni bir mağaza daha açıyor!

İTTİFAK Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Adese Konya'da mağaza açtı!

Adese'nin yeni mağaza açılışında konuşan Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, "Büyümemizi bundan sonra da yeni mağaza açılışlarıyla önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz" diye konuştu.

Mosafer, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Katarlı ünlü iş adamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, ikinci mağazasını mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı.

Beyzade Adese yeni mağaza açılışlarını sürdürüyor!

Beyzade Adese Mağazası yeni çehresiyle hizmette İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, bir yandan yeni mağaza açılışlarını sürdürürken diğer yandan mevcut mağazalarını yenilemeyi sürdürüyor.

Adese AVM Kızılcahamam'da mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Ankara Kızılcahamam'da 350 metrekare toplam alana sahip mağaza için kira sözleşmesi imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Adese Alışveriş Merkezleri Keçiören'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Keçiören Ankara'da 700 metrekare büyüklüğünde bir mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin KAP'a yapılan açıklama...

Adese AVM Yenimahalle'de mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Yenimahalle'de ilerleyen bir tarihte açılmak üzere 450 metrekarelik mağaza için kira sözleşmesi imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Adese Alışveriş Merkezleri Yenimahalle'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Yenimahalle'de 783 mt2 toplam alana sahip yeni mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

Kiğılı Park Afyon AVM'de mağaza açtı!

Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar'daki ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş merkezi Park Afyon'da açtı.

Adese Alışveriş Merkezleri Karatay'da mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Konya Karatay'da toplam 664 metrekare büyüklüğünde mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama...

ikinci mağaza adese ısparta Haberi

ikinci mağaza adese ısparta

Mağaza açılışıyla ilgili bilgi veren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; "Mağaza açılışlarımızı hızla sürdürüyoruz. Isparta'daki ilk mağaza açılışımızı Nisan ayında Yalvaç'ta yapmıştık. 


Şarkikaraağaç'ta açtığımız mağazamızla birlikte İsparta'da ikinci, toplamda ise 138'inci mağazaya ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şarkikaraağaç; ekonomisiyle, tarihiyle, halkıyla köklü bir geçmişe sahip. Biz de Adese'nin 23 yıllık deneyimini Şarkikaraağaç halkıyla buluşturarak bu zengin birikime katkı sağlamak istiyoruz. 

Adese, tüm Şarkikaraağaçlılara hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Adese, 400 metrekarelik market alanında, 5 kasa ve 14 personel ile gıdadan şarküteriye, temizlikten kozmetiğe, oyuncaktan zücaciyeye kadar 5 bin çeşit ürün...