03 / 05 / 2024

Kiğılı Park Afyon AVM'de mağaza açtı!

Kiğılı Park Afyon AVM'de mağaza açtı!

Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar'daki ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş merkezi Park Afyon'da açtı.



Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar'daki ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş merkezi Park Afyon'da açtı. Kurulduğu günden bugüne erkek modasının öncü markalarından olan Kiğılı, Afyonkarahisar'da bulunan Park Afyon AVM'deki mağazasının açılışını 10 Eylül 2015 Perşembe günü gerçekleştirdi. 238 m2 alan üzerine kurulu Park Afyon AVM mağazası, Kiğılı kalitesini yansıtan koleksiyonları ile erkeklere konforlu giyim ayrıcalığını sunacak. 


Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı açılış ile ilgili yaptığı açıklamada "Kiğılı olarak, Beyoğlu'nda ilk mağazamızı açmamızın üzerinden tam 46 yıl geçti. Kurulduğumuz ilk günden bugüne kaliteyi uygun fiyatla sunma anlayışımız doğrultusunda Türkiye'nin dört bir yanında mağazalar açtık. Bugün 67 şehirde 225, yurt dışında ise toplam 37 mağaza ile hizmet veriyoruz. En yeni mağazamız olan Park Afyon AVM'deki Kiğılı mağazasıyla Afyonkarahisar halkı ile ikinci kez buluşmaktan mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu. 


Hürses


Geri Dön