18 / 05 / 2024

Kiğılı Park Afyon AVMde mağaza mı açtı

Kiğılı Park Afyon AVMde mağaza mı açtı

Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar'daki ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş merkezi Park Afyon'da açtı.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

Kiğılı Park Afyon AVM'de mağaza açtı!

Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar'daki ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş merkezi Park Afyon'da açtı.

Park Afyon AVM açıldı!

Afyonkarahisar'da Park Afyon Alışveriş Merkezi'nin (AVM) açılışı yapıldı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün ise AVM'nin öncelikle tüm yatırımcılara ve esnaf çalışanlara hayırlı olmasını diledi.

Park Afyon AVM ne zaman açılacak?

KONSEPT geliştirme, kiralama ve uzun dönemli yönetim hizmetlerinin ECE Türkiye tarafından üstlenildiği, Afyon Girişim'in hayata geçirdiği alışveriş merkezi 'Park Afyon', 18 ay süren inşaatın ardından bugün hizmete açılıyor.

Park Afyon AVM bugün açılıyor!

Afyon Girişim'in 120 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği alışveriş merkezi 'Park Afyon' inşaat çalışmalarının bitirilmesinin ardından bugün hizmete açılacak. Proje yaklaşık 400 kişiye iş olanağı yaratacak.

Park Afyon AVM açılıyor!

Afyon Girişim AŞ.’nin 120 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ‘Park Afyon’, 18 ay süren inşaatın ardından açılıyor. AVM, 45 bin m2 kiralanabilir alana sahip.

Park Afyon AVM 10 Eylül'de açılacak!

Afyon Girişim A.Ş.'nin 120 milyon dolar yatırımla gerçekleştirdiği, Afyonkarahisar'ın en büyük ve şehir merkezindeki ilk alışveriş merkezi olan Park Afyon, 10 Eylül'de açılıyor.

Park Afyon AVM Eylül ayında hizmete girecek!

120 işadamının bir araya gelerek kurdukları Afyon Girişim A.Ş. tarafından yapımı devam eden ve 120 milyon dolara mal olacak Park Afyon kentin vizyonuna katkı sağlayacak.

Park Afyon AVM 2015 Eylül'de açılacak!

120 işadamının bir araya gelerek kurdukları Afyon Girişim A.Ş. tarafından yapımı devam eden ve 120 milyon dolara mal olacak Park Afyon kentin ufkunu genişletecek.

Gül Yapı Gül Park Yaşam nerede? 125 bin liradan!

Gül Yapı Gül Park Yaşam nerede? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Esenyurt'ta yükselen Gül Park Yaşam Evleri projesinde ev fiyatları 125 bin liradan başlıyor....

Esenyurt Gül Park Yaşam projesi! 36 ay sıfır faiz!

Esenyurt Gül Park Yaşam projesinde 36 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Esenyurt Gül Park Yaşam projesinde fiyatlar 129 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriliyor...

Gül Park Yaşam Beylikdüzü projesi! 129 bin liraya!

Gül Park Yaşam Beylikdüzü projesi 129 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 564 dairenin yer aldığı Gül Park Yaşam Beylikdüzü projesi Aralık 2015 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Gül Park Yaşam ödeme planı!

Gül Park Yaşam ödeme planı haberimizin içerisinde bulunuyor. Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Gül Park Yaşam projesi toplam 564 adet konut ve 60 adet dükkandan meydana geliyor

Kiğılı Park Afyon AVMde mağaza mı açtı Haberi

Kiğılı Park Afyon AVMde mağaza mı açtı

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar'daki ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş merkezi Park Afyon'da açtı. Kurulduğu günden bugüne erkek modasının öncü markalarından olan Kiğılı, Afyonkarahisar'da bulunan Park Afyon AVM'deki mağazasının açılışını 10 Eylül 2015 Perşembe günü gerçekleştirdi. 238 m2 alan üzerine kurulu Park Afyon AVM mağazası, Kiğılı kalitesini yansıtan koleksiyonları ile erkeklere konforlu giyim ayrıcalığını sunacak. 


Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı açılış ile ilgili yaptığı açıklamada "Kiğılı olarak, Beyoğlu'nda ilk mağazamızı açmamızın üzerinden tam 46 yıl geçti. Kurulduğumuz ilk günden bugüne kaliteyi uygun fiyatla sunma anlayışımız doğrultusunda Türkiye'nin dört bir yanında mağazalar açtık. Bugün 67 şehirde 225, yurt dışında ise toplam...