20 / 05 / 2024

Kiğılı 2015 yeni açılan şubeleri

Kiğılı 2015 yeni açılan şubeleri

Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar'daki ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş merkezi Park Afyon'da açtı.

Eylül 2023 yeni ve zamlı dul-yetim maaşları tek tek açıklandı! Hesaplara tam bu kadar yatacak! Acil bakın!

Eylül 2023 yeni ve zamlı dul-yetim maaşları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki zamlı dul-yetim maaşları ne kadar oldu? Hemen hesaplara yatırılacak bu paralara bakın...

Aman dikkat! Dolandırıcılıkta yeni trend “istihdam dolandırıcılığı!"

Sürekli yeni yöntemler geliştiren dolandırıcıların yeni numarası “pes!” dedirtti. Farklı sektörlerden istihdam  dolandırıcılığı adlı yeni bir dolandırıcılık türüyle ilgili haberler gelirken, bu kez insanların iş umudunu kullanıyorlar. İşlerini pervasızca yapan dolandırıcılar, olmayan işler için otel

Kiğılı’dan indirim yağmuru! Her şey indirimde! 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Erkek giyim markası Kiğılı’da gömlekten pantolona kazaktan monta pek çok çeşit üründe indirim var. Hangi Kiğılı ürünleri indirimde? Kiğılı ürünlerine ne kadar indirim geldi?

Kiğılı online özel yeni sezonda yüzde 30 indirim+ 2 ürüne yüzde 15 indirim! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Erkek giyim markası Kiğılı kigili.com adresli online satış kanalında yeni sezon ürünlere yönelik indirim kampanyası başlattı. Kiğılı, kampanya kapsamında yeni sezon ürünlerde yüzde 30 indirimin yanısıra 2 ürün alımına ek yüzde 15 veya 3 ve üzeri ürün alımına ek yüzde 25 indirim uyguluyor.

Kentli profesyonellerin tercihi Kiğılı’dan indirim üstüne indirim! İşte 22 Eylül 2022 Kiğılı fiyat listesi

Çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercihi Türkiye’nin erkek giyim markası Kigıılı kentli profesyonellerin tercihi olmayı sürdürüyor. Kiğılı şimdi yaz sonuna özel indirimle sadık müşterilerine sonbahar hediyesi veriyor. Sepette yüzde 30 indirim uygulayan Kiğılı ikinci ürüne yüzde 15 veya üçüncü ü

Kiğılı’da Artısı Bol Yaz Fırsatları için son günler! İşte Kiğılı 8 Eylül 2022 fiyatları

Kendini, “çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markası” olarak tanımlayan Kiğılı’da yaz sezonu indirimleri için son günlere giriliyor.  

Abdullah Kiğılı'dan yeni nesil smokinler

Erkekler de şık olmayı seviyor ve özel günlerde smokin tercih ediyor. Tüm gözleri üzerlerine çekmeyi seven erkekler için Abdullah Kiğılı yaz aylarına uygun bunaltmayan smokin serisi hazırladı.

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Emlakçılıkta yeni dönem başlıyor!

Emlakçılıkta yeni dönem başlıyor. Geçtiğimiz senelerde uzun istişareler sonrası hazırlanan yönetmeliğin uygulanması için tanınan süre 31 Ağustos tarihinde doluyor.

Kiğılı Almanya'daki ilk mağazasını açtı!

Erkek hazır giyim sektörü markalarından Kiğılı, Almanya'daki ilk mağaza açılışını Krefeld şehrinde gerçekleştirdi. König caddesindeki açılışa Türklerin yanı sıra Almanlar da ilgi gösterdi.

Abdullah Kiğılı: AVM'lere 1 lira dahi kira vermeyeceğiz!  

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı AVM'lerle kira konusunda görüşmelerinin sürdüğünü belirterek "Şunu herkes bilmeli, kapalı kaldığımız müddetçe kimseye 1 lira dâhi kira veremeyeceğiz" dedi...

Abdullah Kiğılı’nın mesajı dipten dönüşe mi işaret ediyor?

Dünya yazarlarından Vahap Munyar, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği önceki başkanlarından biri ile Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı arasındaki diyalogu anlatan yazısını kaleme aldı…

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Kiğılı 2015 yeni açılan şubeleri Haberi

Kiğılı 2015 yeni açılan şubeleri

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar'daki ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş merkezi Park Afyon'da açtı. Kurulduğu günden bugüne erkek modasının öncü markalarından olan Kiğılı, Afyonkarahisar'da bulunan Park Afyon AVM'deki mağazasının açılışını 10 Eylül 2015 Perşembe günü gerçekleştirdi. 238 m2 alan üzerine kurulu Park Afyon AVM mağazası, Kiğılı kalitesini yansıtan koleksiyonları ile erkeklere konforlu giyim ayrıcalığını sunacak. 


Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı açılış ile ilgili yaptığı açıklamada "Kiğılı olarak, Beyoğlu'nda ilk mağazamızı açmamızın üzerinden tam 46 yıl geçti. Kurulduğumuz ilk günden bugüne kaliteyi uygun fiyatla sunma anlayışımız doğrultusunda Türkiye'nin dört bir yanında mağazalar açtık. Bugün 67 şehirde 225, yurt dışında ise toplam...