28 / 04 / 2024

Abdullah Kiğılı'dan yeni nesil smokinler

Abdullah Kiğılı'dan yeni nesil smokinler

Erkekler de şık olmayı seviyor ve özel günlerde smokin tercih ediyor. Tüm gözleri üzerlerine çekmeyi seven erkekler için Abdullah Kiğılı yaz aylarına uygun bunaltmayan smokin serisi hazırladı.



Abdullah Kiğılı'dan erkeklere yeni sezon smokin seçenekleri geldi. Üstelik şıklık yanında ceket içinde terletmeyen ferah smokinler...

Ceket, papyon kuşak takımı, ata yaka gömlek, pantolon, rugan ayakkabı, kol düğmesi ve kemerden oluşan parçaların uyumunu yansıtan smokinler dikkati çekiyor

Özel günlerinde şık olmayı billen erkeklerin tercihi Abdullah Kiğılı Exclusive Cut; smokinleriyle çözüm sunuyor. Bütün gözleri üzerinize çekebileceğiniz smokin modellerini Abdullah Kiğılı'de rahatlıkla bulabilirniz.

Markadan yapılan açıklamaya göre, yeni sezonun öne çıkan moda trendlerine uygun tasarlanan smokinler, üstün kumaş kalitesi ve rahat kullanımıyla beylere ayrıcalık kazandırıyor.

Abdullah Kiğılı dan yeni nesil smokinler

Yaz kolleksiyonunu şimdiden hazırlayan Abdullah Kiğılı, zaman ve mekan gözetmiyor. Erkeklerin şıklığını ortaya koymak için tasarıma yön veren çizgileriyle bir adım öne çıkıyor. Peki smokin denilince paketin içinde neler var. Pantolan ve ceketin yanında papyon kuşak takımı, rugan bir ayakkabıile ata yaka gömlek, kol düğmesi ve kemer ile taçlandırılıyor.


Geri Dön