18 / 07 / 2024

ikinci perakendeciler zirvesi

ikinci perakendeciler zirvesi

Zirvenin sonuç bildirgesinde ''İlk olarak müşteriye daha yakın olmak ve müşteriye her mecrada hizmet vermek için sosyal medya ile e-ticaret imkanları geliştirilmelidir'' dendi...

Dijital Şehircilik Zirvesi’nde akıllı şehir uygulamaları konuşuldu!

Dijital Şehircilik Zirvesi’nin ikinci panelinde akıllı şehir uygulamaları ve gelecekte neler yapılması gerektiği konuşuldu. Yazılım geliştiricisi firmaların temsilcileri, dijital şehircilik alanındaki uygulamalarını anlattılar...

Uludağ Ekonomi Zirvesi Gayrimenkulün Geleceği oturumu başladı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci oturumu bugün başladı. Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi ''Gayrimenkulün Geleceği'' oturumuna birçok sektör temsilcisi katıldı.

Babacan Holding, Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu!

Babacan Holding, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.

İkinci Bursa İnşaat Zirvesi 13 Şubat'ta!

İkinci Bursa İnşaat Zirvesi 13 Şubat'ta. Bursa’da inşaat sektörünü büyütmek, ihracata pozitif katki sağlamak amacıyla sektörün devleri 13 Şubat 2015’te “2. Bursa İnşaat Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

Konya'da Perakende Zirvesi gerçekleşecek!

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Retail Türkiye ve Konya PERDER işbirliğiyle Konya’da düzenlenecek olan ‘Perakende Zirvesi’ için geriye sayım başladı. ..

İkinci Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

İkinci Kentsel Dönüşüm Zirvesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampusu'nda gerçekleştirildi. YTÜ ve Piri Reis Harita ve CBS Derneği'nin ortaklığındaki zirvenin ikinci gününde "Yerinde Dönüşüm-Yaşanabilir Kentler Sempozyumu" yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ikinci Fikirtepe zirvesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Fikirtepe müteahhitlerini ikinci kez topladı. İlki 10 Mayıs'ta düzenlenen Fikirtepe zirvesinde alınan kararların değerlendirileceği toplantının gündeminde neler var? Açıklıyoruz...

Yenilenebilir Enerji Zirvesi Adıyaman'da başladı!

İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından "Yenilenebilir Enerji Zirvesi" düzenlendi. Adıyaman Valisi Demirtaş "Adıyaman yıllık 3 bin saat güneşlenme süresi ile Türkiye'deki il sıralamasında ikinci sırada yer almaktadır" dedi.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu ve bu yıl beşinci kez yapılacak olan İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 15-16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Gaziantep Enerji Zirvesi ikinci yılında!

Sürdürülebilir kalkınmada bölge lideri Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi ve Sürdürülebilirlik Akademisi işbirliği ile 21 Şubat 2014’te gerçekleştirilecek olan Enerji Zirvesi’nde tüm taraflar ikinci kez biraraya geliyor...

2. Gaziantep Enerji Zirvesi'nde enerji dünyası bir araya geliyor!

Gaziantep’te, Büyükşehir Belediyesi ve Sürdürülebilirlik Akademisi işbirliği ile ilki geçtiğimiz yıl T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirilen Enerji Zirvesi, bu yıl Aralık ayında ikinci defa düzenleniyor.

2. Perakendeciler Zirvesi sona erdi!

Zirvenin sonuç bildirgesinde ''İlk olarak müşteriye daha yakın olmak ve müşteriye her mecrada hizmet vermek için sosyal medya ile e-ticaret imkanları geliştirilmelidir'' dendi...

Ali Hepşen'den gayrimenkul piyasaları üzerine ikinci kitap!

Dr. Ali Hepşen gayrimenkul piyasalarında yaşanan aşırı fiyat hareketliliklerini ele aldığı 'Finansal Krizlerde Gayrimenkul Finansman Piyasalarının Rolü ve Gayrimenkul Fiyat Endekslerinin Önemi' başlıklı ikinci kitabını tamamladı

ikinci perakendeciler zirvesi Haberi

ikinci perakendeciler zirvesi


Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 gündür devam eden ''2. Perakendeciler Zirvesi'', sonuç bildirgesinin okunmasının ardından sona erdi. 


Kartepe'deki bir otelde gerçekleştirilen ''2. Perakendeciler Zirvesi''nin sonuç değerlendirmesini okuyan Perakende Uzmanı Mustafa Kalkandelen, Türkiye Perakende Federasyonu'nun (TPK) 325 üyesi, 3 bin 262 perakende noktası ve gösterdiği ciddi büyümeyle Türkiye perakendeciliğinde önemli bir güç haline geldiğini söyledi. 


Açıklayacakları konularda sonuç almalısı gerektiğini ifade eden Kalkandelen, ilk olarak müşteriye daha yakın olmak ve müşteriye her mecrada hizmet vermek için sosyal medya ile e-ticaret imkanları geliştirilmesi gerektiğini kaydetti. 


Kalkandelen, yıllardır sürüncemede kalan Perakende Yasası'nın çıkarılması konusunda daha etkin çalışmalar yapılmasının önemli olduğuna dikkati çekerek, perakende üst kurulu oluşturulması için lobi faaliyetleri yürütülmesi ve düzenlemelerde etkin rol alınması gerektiğini bildirdi. 

     


-''Perakende Akademisi hızla hayata geçirilmeli''-     


''Engelli üretiyor,...