04 / 05 / 2024

İkincil konutlar 12 ay boyunca turizme hizmet edebilir

İkincil konutlar 12 ay boyunca turizme hizmet edebilir

Yaşar Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özdemir: "Ülke ekonomisine ciddi anlamda yük getiren ikincil konutlar için daha geniş çapta bir eylem planı hazırlanmalı. Bu eylem planıyla atıl konutlar 12 ay boyunca turizme hizmet edebilir"

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

TEM Avrasya Konutları 12 Mayıs'ta satışta! 450 bin TL'ye!

Fuzul Yapı'nın Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği TEM Avrasya Konutları projesi 12 Mayıs'ta satışa çıkacak. Projedeki dairelerin fiyatları 450 bin TL ile 1 milyon 20 bin TL arasında değişiyor.

Avrupa Konutları Kale'de dükkanlar metrekaresi 12 bin 686 TL'ye!

Avrupa Konutları erken teslim geleneğini Avrupa Konutları Kale projesinde de sürdürüyor. Avrupa Konutları Kale'de dükkanlar metrekaresi 12 bin 686 TL'den satışa sunuluyor.

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası 12 Mayıs'ta!

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası 12 Mayıs'ta yapılması planlanıyor. Toplam 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Aksaray Merkez'de daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Düzce'de 200 evin su sıkıntısı son buldu!

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün Kalıcı Konutlar 12. Bölgede gerçekleştirdiği çalışmalarla 200 hanenin su sıkıntısı son buldu.

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru bedeli ne kadar?

Ispartakule Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen konutlar 12 Temmuz'da kura yöntemiyle satışa sunulacak. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru bedeli ne kadar?

1997 yılında Şelale Evleri'nde en ucuz daire 12 milyar lira!

1997 yılında inşası devam eden Karşıyaka Evleri ve Şelale Evleri'nin satışı devam ediyormuş. Şelale Evleri'nde tek odalı konutlar 12 milyar liradan (981 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

İkincil konutlar 12 ay boyunca turizme hizmet edebilir!

İkincil konut olarak da adlandırılan yazlık veya mevsimlik konutların turizme kazandırılması için başlatılan çeşitli projeleri değerlendiren uzmanlar, toplam yatak kapasitesinin yaklaşık yüzde 75'ini böyle konutlardan sağlayan İspanya'yı örnek gösterdi.

İkincil konutlar 12 ay boyunca turizme hizmet edebilir!

Yaşar Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özdemir: "Ülke ekonomisine ciddi anlamda yük getiren ikincil konutlar için daha geniş çapta bir eylem planı hazırlanmalı. Bu eylem planıyla atıl konutlar 12 ay boyunca turizme hizmet edebilir"

Sürmene Akik Konutları teslim tarihi!

AKS Grup tarafından hayata geçirilen Sürmene Akik Konutları 12 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede toplam 99 adet daire bulunuyor. Sürmene Akik Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Gaziantep Beytepe Konutları daire fiyatları!

Gaziantep Beytepe Konutları 12 katlı olarak hayata geçiriliyor. 6 bloktan oluşan Gaziantep Beytepe Konutları daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Proje Ediz İnşaat imzası taşıyor.

Kırcami'deki konutlar 8 ve 12 katlı olacak!

Milliyet Akdeniz'in elde ettiği imar planına göre Kırcami'de 45, 60 ve 120 metre genişliğinde prestij caddeler bulunacak. Kişi başına ortalama yeşil alan miktarı 20 metrekare, konutlar 8 ve 12 kat olacak.

Panorama Koç Life daire fiyatları! 12 ay sonra teslim!

Panorama Koç Life daire fiyatları kapsamında yer alan konutların fiyatları 282 bin TL 'den başlıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri ise 12 ay sonra gerçekleştirilecek

İkincil konutlar 12 ay boyunca turizme hizmet edebilir Haberi

İkincil konutlar 12 ay boyunca turizme hizmet edebilir

Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökçe Özdemir, "ikincil konutların ekonomiye ciddi anlamda yük getirdiğini, geniş çapta bir eylem planıyla atıl konutların 12 ay boyunca turizme hizmet edebileceğini" belirtti.  Üniversiteden yapılan açıklamada Türkiye'de sayıları 600 bine yaklaşan yazlık konutların dört mevsim turizme kazandırılabileceği ifade edildi.  Doç. Dr. Özdemir Avrupa'da 49 milyon kişinin daha uzun süreli geceleme yapmak veya ev ortamının sunduğu olanaklardan faydalanmak için ev kiralayarak tatil yaptığını kaydetti.  İkincil konutların turizmde alternatif gelir oluşturma arayışlarının tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de devam ettiğini aktararak, şunları dile getirdi: "Ülke ekonomisine ciddi anlamda yük getiren bu ikincil konutlar için daha geniş çapta bir eylem planı hazırlanmalı. Bu eylem planıyla atıl konutlar 12 ay boyunca turizme hizmet edebilir. Ayrıca...