14 / 05 / 2024

İkisu-Şiran karayolu ihale

İkisu-Şiran karayolu ihale

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek..

Gümüşhane'deki Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor!

Gümüşhane’de İkisu-Şiran karayolunun 8. kilometresinde yüklenici firma tarafından başlanan ancak yarım bırakılan Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor..

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi 700 günde bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi’nin ihale süreci bu ay içinde başlıyor. Tünelin, yer tesliminden sonra 700 günde tamamlanması planlanıyor.

Gümüşhane Aynalı Viraj Tüneli'nde ışık göründü!

Gümüşhane'nin il merkezi ile doğrudan yolu olmayan tek ilçesi olan Şiran'a ulaşımı sağlayacak olan ve 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolunun 11. kilometresinde bulunan ve yörede Aynalı Viraj Tüneli olarak adlandırılan tünel inşaatında ışık göründü.

Gümüşhane Aynalı Tüneli çalışmaları durdu!

İkisu-Şiran yolu skandal bir iddia ile yeniden gündeme geldi. Gümüşhane'de 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolu üzerinde yapılan Aynalı Tüneli firmalar arasındaki anlaşmazlıktan dolayı yine durdu

Elbistan-Göksun Karayolu 91 milyon TL'ye ihale edildi!

Elbistan-Göksun Karayolunun bölünmüş yol standardında yeniden yapılması, bitümlü sıcak asfalt ile kaplanarak konforunun en üst seviyeye çıkarılması amacıyla Ağustos ayında yapılan ihale sonuçlandı.

İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek!

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek..

Ağrı-İran karayolu ulaşıma kapandı!

Buzlanma sonucu Taşlıçay ilçesi ile Murat ve Balıksu rampaları mevkilerinde çok sayıda kaza meydana geldi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü bölgede kontrolden çıkan çok sayıda araç şarampole devrildi.

Öztürk Holding 740 milyon dolar bütçeli Double Karayolu projesine imza attı!

300 milyon tüketiciye hitap edebilecek bir pazara sahip olan Kamerun'unda Öztürk Holding 1 yıldır yürüttüğü ihale sürecini sonuçlandırarak 740 Milyon dolar bütçeli Double Karayolu Projesi'ne imza attı.

İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi müşavirlik hizmeti ihalesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje Yapım, İşletme ve Devri işi Yapım dönemi müşavirlik hizmeti işi ihale edecek...

Denizli Ankara karayolu yol yapım işi ihale edilecek!

Denizli Merkez Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığından bugün Resmi Gazete'ye verilen ilana göre Denizli Ankara karayolu yol yapım işi ihale edilecek. İhale 21 Ağustos günü saat 10'da yapılacak...

İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje'si yapım işi ihale edilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işi yaptıracak...

Atlı İnşaat, mimar ve ihale yetkilisi arıyor!

Atlı İnşaat, harita mühendisi ve ihale yetkilisi ararken Kastamonu'daki karayolu inşaatı içinde inşaat mühendisi arayışları sürüyor

Bandırma-Erdek Karayolu'ndaki kavşak inşaatı, Roma kalıntılarını ortaya çıkardı!

Bandırma-Erdek karayolu üzerinde yaptırılan Tatlısu Kavşağının inşaat kazılarında, Roma dönemi ve Kyzikos Antik Kentine ait köprü ayağı, temel kalıntıları ve seramik parçalarına rastlandı

İkisu-Şiran karayolu ihale Haberi

İkisu-Şiran karayolu ihale

Gümüşhane ile Şiran ilçesine doğrudan bağlantı sağlayacak olan ve uzun yıllardan beri yapımı devam eden 64 kilometrelik İkisu-Şiran karayolu yeniden ihale edilecek.


AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, İkisu-Şiran yolunda 64 kilometrenin 59 kilometrelik kısmında asfaltın bittiğini, tüm altyapısının da tamamlandığını belirterek, 5-6 kilometrenin de asfalt altyapısının hazır olduğunu ve baharla beraber asfaltının yapılacağını söyledi.


Yaptığı açıklamada yol için 25-30 milyon liralık bir iş kaldığını, Ulaştırma Bakanlığı’nın da yeniden ihaleye çıkma kararı aldığını belirten Aydın, bahar aylarına kadar yeni ihalenin yapılarak yaz sonuna kadar yolun tamamlanmasının planlandığını kaydetti.


Milletvekili Aydın, mevcut yüklenici firmanın bugüne kadar ki ihaleli işlerinin bittiğini, keşif artışı işlerini yaptığını hatırlatarak, yeni ihaleyle birlikte yeni bir sürecin de başlayacağını söyledi.


Aydın, yolda Gümüşkaya köyünün hizasında bulunan ve yörede Aynalı...