05 / 05 / 2024

ikitelli hastane projesi ne zaman bitecek

ikitelli hastane projesi ne zaman bitecek

Aralık 2014'te yatırım için teşvik alan IHIC İstanbul, günde 100 bin kişi ağırlanacak bu kompleksi 2016 yılı sonunda bitirmeyi öngörüyor. Kamuözel işbirliği modeliyle yapılacak yatırımı IHIC İstanbul 28 yıl sonra kamuya devredecek.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi!

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi ve proje detayları...

Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede?

Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat!

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

Üsküp Filip Vtori Özel Cerrahi Hastanesi açıldı!

Almanya merkezli Anahtar Teslim Hastane Projesi firması ACENDIS’in, 2015 yılında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çalışmalarına başladığı ve tıbbi cihaz donanımını sağladığı Filip Vtori Özel Cerrahi Hastanesi faaliyetlerine başladı.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

2017'ye kadar 18 şehir hastanesi hizmete girecek!

Kamu-özel sektör ortaklığı ile yapılan şehir hastanelerinin sayısı artıyor. 18 hastane için ihale süreci biterken, 30 bin yataklık şehir hastanelerinin 2017 sonunda devreye girmesi bekleniyor. 10 bin yatak kapasiteli hastane projesi de planlanıyor.

Kozan Hastane kavşağı, akıllı kavşak oluyor!

Kozan’da biri bulvar olmak üzere toplam 6 yolun birleştiği ve ilçenin en işlek kavşağı olan ‘Hastane Kavşağı’ akıllı kavşağa dönüştürülüyor. Öztürk, kavşak projesi için geri sayımın başladığını söyledi.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

ikitelli hastane projesi ne zaman bitecek Haberi

ikitelli hastane projesi ne zaman bitecek


Aralık 2014'te yatırım için teşvik alan IHIC İstanbul, günde 100 bin kişi ağırlanacak bu kompleksi 2016 yılı sonunda bitirmeyi öngörüyor. Kamuözel işbirliği modeliyle yapılacak yatırımı IHIC İstanbul 28 yıl sonra kamuya devredecek. 

Şirketin yönetim kurulu başkanlığı koltuğunda aynı zamanda MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı olan Ali Rıza Arslan oturuyor. Toplam 789 bin metrekarelik alanda yapılacak hastane kompleksi, 2 bin 682 yatak kapasiteli 8 farklı hastaneden oluşacak.





Hedef...