28 / 04 / 2024

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat!

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat!

Firma: Eşbah Yapı

Proje: Küçükçekmece Projesi

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı, yeni projesi için start verdi. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükselecek olan proje için ön talep toplanıyor.

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  Eşbah Yapı  İkitelli projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde hayata geçirilecek olan proje Eşbah Yapı'nın daha önce inşa ettiği projeler konseptinde olacak. 

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat!

Eşbah Yapı İkitelli projesinde 178 adet iş yerine yer verilecek. Projede ortalama 250 metrekare alanlı 7 metre yüksekliğinde dükkanlar yer alacak.

Ön talep avantajından yararlanılabilen Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi için satış merkezine gelerek form doldurulabiliyor. Eşbah Yapı Satış Merkezi, Bankalar Caddesi'ndeki Şeker Bank'ın yanında bulunuyor.

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat!

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat!
Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

*Görseller Tem 34 projesine aittir.

Web: http://esbah.com.tr/


projeye sor



Geri Dön