05 / 05 / 2024

ikitelli kartal inşaat

ikitelli kartal inşaat

Bomba!!! Bomba!!! Bomba!!! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tek merkezli bir kent olan İstanbul'da 12 yeni merkezin oluşturulacağını söyledi. Bu yeni merkezlerden birisi de Bodrum'a benzetilecek! Yeni merkezler nereler? Emlak yatırımcıla

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Uludeveci tarafından kuruldu.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kartal tarafından kuruldu.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'ndeki inşaat çalışmaları görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor... 

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Kartal'da inşaat işçisi 12’nci kattan düşerek öldü!

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi 12’nci kattan düşerek hayatını kaybetti. Genç inşaat işçisinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı hız kesmeden devam ediyor. İşte dev projeden son kareler...

Metsan İnşaat konkordato ilan etti!

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

ikitelli kartal inşaat Haberi

ikitelli kartal inşaat

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş; İkitelli, Cendere, Kartal ve Riva başta olmak üzere ilk etapta 12 bölgenin İstanbul'un yeni ve modern kent merkezleri haline getirileceğini açıkladı.

"Başakşehir Kent Merkezi II Kademeli- Ulusal Kentsel Tasarım Proje Yarışması"nın ödül töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla İstanbul Metropoliten Planlama ve Kentsel Tasarım Merkezi'nde (İMP) yapıldı. Törene Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım da katıldı.

Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul'u tek merkezli olmaktan çıkarıp çok merkezli...