07 / 07 / 2024

ikitelli trios projesi

ikitelli trios projesi

Türkiye vizyonuna uygun modern altyapısı ile sadece bir sanayi sitesi değil aynı zamanda ticaret ve sosyal alanlarıyla komple bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi!

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi ve proje detayları...

Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede?

Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat!

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

İkitelli TRİOS 2023’e şimdi taşın, yıl sonunda öde!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde PULSAR İnşaat tarafından inşa edilen sanayi projesi TRiOS 2023’e "Şimdi taşın, yıl sonunda öde!" kampanyası sunuluyor..

Trios 2023 açık artırma ihalesi ne zaman?

Pulsar İnşaat imzasını taşıyan Trios 2023 projesi İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de hayata geçiriliyor. Peki Trios 2023 açık artırma ihalesi ne zaman yapılacak?

İkitelli’deki Trios 2023 projesiyle sanayisel dönüşüm başladı!

İhracatın artırılması için modern sanayi tesislerinin inşa edilmesi gerektiğini belirten Pulsar İnşaat Başkanı Bektaş, “İkitelli’deki Trios 2023 projesiyle sanayisel dönüşümü başlattık” dedi.

İkitelli Trios 2023'te 36 aya kadar 0 faiz fırsatı!

İkitelli'de yükselen ve içinde sanayi blokları, ofisler, mağazalar, otel ve atölye bölümleri bulunan Trios 2023 projesinde 36 aya kadar vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor..

2000 yılında Kiptaş, İkitelli'de 2.000 konutluk inşaat projesi başlatacakmış!

2000 yılında Kiptaş, İkitelli'de 2 bin konutluk bir inşaat projesi başlatacakmış. 2 bin 78 konuttan oluşacak Başakşehir 4. Etap 2. Kısım konutları, 15 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

İkitelli Trios 2023 satılık dükkan!

Pulsar İnşaat ve Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen İkitelli Trios projesinin satış süreci devam ediyor. İkitelli Trios 2023 satılık dükkan fiyatları haberimizde mevcut.

Trios 2023 İkitelli satış ofisi!

Trios 2023 İkitelli satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Trios 2023 projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 400 liradan başlıyor...

İkitelli Trios güncel fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'e bağlı İkitelli'de hayata geçirilen İkitelli Trios 2023 projesi 250 adet atölye ve 45 adet mağazadan meydana geliyor. İkitelli Trios güncel fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Trios 2023 İkitelli adres!

Trios 2023 İkitelli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Banka kredisi ile taksitlendirme imkanı sunulan Trios 2023 projesi 250 adet atölye ve 45 adet mağazadan meydana geliyor...

İkitelli Metro 34 projesi!

İkitelli Metro 34 projesi mağaza ve ofislerden meydana geliyor. Atatürk havalimanına 10 kilometre uzaklıkta yükselen proje Eşbah Yapı Yatırım ve Akyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

ikitelli trios projesi Haberi

ikitelli trios projesi

Trios 2023'ün, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da en modern sanayi ve ticaret komplekslerinden biri olacağını anlatan Bektaş, TRİOS 2023, bir sanayi vahasının ortasmda, sanayinin kalbinde yükselecek. TRİOS 2023, yeni Türkiye vizyonuna uygun modern altyapısı ile sadece bir sanayi sitesi değil aynı zamanda ticaret ve sosyal alanlarıyla komple bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması hedefleniyor" dedi. 



İstanbul'da şehir içinde yer alan tek organize sanayi bölgesi olan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde, Dersankoop arazisi üzerinde yükselecek plan TRİOS 2023'ün (Türkiye İkitelli Organize Sanayi 2023)üç ayrı bloktan oluştuğunu ifade eden Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Sami Bektaş, "Bu blokların ikisinde atölye ve dükkanlar, üçüncüsünde ise çarşı ve kuleler yer alıyor.Birinci atölye bloğu 128 bin metrekare, ikinci atölye bloğu 97 bin metrekare,...