05 / 05 / 2024

İkiz Köşk

İkiz Köşk

1987 yılında Büyükada'daki Anadolu Kulübü'ne ait, İkiz Köşk çıkan yangın sonucunda tamamen yanmış. 1986 yılında 90 milyona restore edilen köşk, çıkan yangın sonucunda 150 milyon liralık hasar meydana gelmiş.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kadıoğlu, Deniz Baş ve Serhat İkiz ortaklığında kuruldu.

Berat İkiz Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat İkiz Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat İkiz tarafından kuruldu.

Samsun Havza'da yıkım memnuniyeti!

Samsun Havza Belediyesi, basında yer alan 'yıkım' isyanı' haberiyle ilgili açıklama yaptı. Belediye Başkanı Murat İkiz, "Bu yıkımdan vatandaşın yüzde doksanı memnun" diye konuştu.

Havza'da tehlike oluşturan bina yıkıldı!

Havza Belediyesi ekipleri, güvenli olmadığı belirlenen bir yapıyı tahliye ederek yıktı. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçedeki güvensiz ve metruk binaların tespit edilip yıkıldığını belirtti. 

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün dedesi Abdullah Çetin İkiz hayatını kaybetti. İkiz’in cenazesi bugün Saip Köyü Mezarlığı'na defnedilecek...

Menderes İkiz Kır Düğün Salonları açıldı!

Menderes Belediye tarafından 40 günde yapımı tamamlanan Menderes İkiz Kır Düğün Salonlarının resmi açılışı “Birlik ve Beraberlik Gecesi” ile yapıldı. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar da katıldı.

Kırşehir kentsel dönüşüm ile değişiyor!

Kırşehir için hayal olarak görülen ve bir yılda tamamlanarak hayata geçirilen İkiz Arası Kent Park alanında çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Bahçeci, kentsel ve kültürel değişimi sağlayarak etkin şekilde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

1987 yılında İkiz Köşk tamamen yanmış!

1987 yılında Büyükada'daki Anadolu Kulübü'ne ait, İkiz Köşk çıkan yangın sonucunda tamamen yanmış. 1986 yılında 90 milyona restore edilen köşk, çıkan yangın sonucunda 150 milyon liralık hasar meydana gelmiş.

Göktürk Petnahor İkiz Evler Sitesi'nde icradan 1.4 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Eyüp ilçesi, Göktürk Köyü, Mandıra Mevkii'ndeki Petnahor İkiz Evler Sitesi 'nde yer alan villayı 1 milyon 400 bin TL'den satışa çıkarıyor.

Gülnar Koru Evleri satışa çıkıyor!

Gülnar Evleri projesini hayata geçiren Deneyim İnşaat'ın yeni projesi Gülnar Koru Evleri satışa çıkıyor. Proje, müstakil ve ikiz villalardan oluşuyor. İkiz villalar 183, müstakiller ise 245 metrekare büyüklüğe sahip...

İkiz Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkiz Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özkan Yurttaşer, Ahmet Dinç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Furkan Sokak'ta kuruldu.

TOKİ İstanbul, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ konut yapım işi!

İstanbul, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdag İllerindeki 2568 Adet Konut, Hastane, Atölye, Cami, Ticaret Merkezi, Pansiyon, Yurt, Ilkögretim Okulu, Imamhatip lisesi, Kiz Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Anaokulu, Spor Salonu ve Hizmet Binalari

İkiz Köşk Haberi

İkiz Köşk



Anadolu Kulübü'nde 150 milyonluk zarar 


İkiz Köşk yandı


   BÜYÜKADA'daki Anadolu Kulübü'ne ait, İkiz Köşk olarak bilinen 15 odalı ve 30 yataklı iki pansiyon binasından biri, önceki gece yandı. Gece saat 02'de çıkan yangının büyümesi üzerine, çıkarma gemisiyle İstanbul'dan takviye itfaiye araçları geldi. 4 saat sonra söndürülen yangında, 150 milyonluk zarar meydana geldi.




     Geçtiğimiz yıl restore edilmişti


         İkiz Köşk yandı


Büyük Anadolu Kulübü'nün ''İkiz Köşk''ü, dün gece çıkan yangında tamamen yandı. Adalar İtfaiyesi'nin yetersiz kalması nedeniyle...