29 / 07 / 2024

İkizdere Tüneli

İkizdere Tüneli

İkizdere karayolunda meydana gelen göçük nedeniyle 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı tüneldeki çalışmalar, incelemelerin tamamlanmasının ardından yeniden başlatıldı. Göçüğün meydana geldiği alanda gerekli inceleme yapıldı...

Ovit Tüneli havadan görüntülendi!

Rize'nin İkizdere ilçesi yakınlarında 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda yapım çalışmaları devam eden Ovit Tüneli havadan görüntülendi.

Ovit Tüneli yıl sonunda açılacak!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum'un İspir ilçesi ile Rize'nin İkizdere ilçeleri arasında yapımı devam eden Ovit Tüneli'ni inceledi. Sona gelinen tünelin yılbaşında hizmete açılması planlanıyor.

Ovit Tüneli'nde ışık göründü!

Rize'nin İkizdere ilçesi'ni Erzurum'un İspir ilçesine bağlayan Ovit Dağı Tüneli'nin tek tüpünde ışık göründü. Bu nedenle 11 Kasım'da tören yapılacak.

Ovit Tüneli'nde kazı çalışmalarının yüzde 98'i tamam!

Rize'nin İkizdere ilçesindeki Ovit Dağı geçidinde yapımı süren ve 14,3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun karayolu tüneli olan Ovit'te kazı çalışmalarının yüzde 98'i tamamlandı.

Ovit Tüneli'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Rize'nin İkizdere İlçesi Ovit Dağı geçidinde yapımı süren ve 14.3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun, dünyanın 4'iincü uzun çift tüplü tüneli olan Ovit Tüneli'nin yapımında sona gelindi. Yüzde 90'ı tamamlanan tünel inşaatında ışığın görülmesine az kaldı.

Ovit Tüneli'nde Eylül sonunda ışık görünecek!

Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Erzurum'un İspir ilçesi Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren Ovit Tüneli'nde tünel açma çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Ovit Tüneli'nde son 300 metre!

Rize İkizdere Ovit Dağı geçidinde yapımı süren ve 14.3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun, dünyanın 4'üncü uzun çift tüplü tüneli olan Ovit Tüneli'nde ışığın görünmesine 300 metre kaldı.

Rize Ovit Tüneli'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Rize’nin İkizdere İlçesi Ovit Dağı geçidinde yapımı süren ve 14.3 kilometre ile Türkiye’nin en uzun, dünyanın 4’üncü uzun çift tüplü tüneli olan Ovit Tüneli’nin yapımında sona gelindi. Tünel inşaatının yüzde 85’i tamamlandı.

Ovit Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor!

Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Erzurum'un İspir ilçesi Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren Ovit Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor.

Ovit Tüneli yüzde 80 tamam!

Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Erzurum'un İspir ilçesi Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren Ovit Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor.

Ovit Tüneli'nin yüzde 80'i tamam!

RİZE'nin İkizdere İlçesi Sivrikaya köyü ile Erzurum'un İspir ilçesi Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren Ovit Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor.Yüzde 80'i tamamlanan tünel inşaatında 2016 yılının 3. çeyreğinde ışık görülmesi hedefleniyor.

Ovit Tüneli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Rize'nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren 14 kilometre uzunluğundaki çift tüpten oluşan dünyanın en uzun ikinci tüneli olan Ovit Tüneli'nin yüzde 70'i tamamlandı.

Rize Ovit Tüneli'nde son durum ne?

Rize’nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü ile Soğanlı mevkisi arasında yapımı süren 14 kilometre uzunluğundaki çift tüpten oluşan dünyanın en uzun ikinci tüneli olan Ovit Tüneli inşaatı hızla devam ediyor.

İkizdere Tüneli Haberi

İkizdere Tüneli
İkizdere karayolunda meydana gelen göçük nedeniyle 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı tüneldeki çalışmalar, incelemelerin tamamlanmasının ardından yeniden başlatıldı. Rize Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, görevlendirilen iş güvenliği uzmanı ve inşaat mühendislerinin tüneldeki incelemeleri tamamlandı. Yapılan incelemelerin ardından tünel çalışmalarına yeniden başlandı. ikizdere Kaymakamı Abdil Koç, yaptığı açıklamada, göçük nedeniyle savcılık talimatıyla inceleme yapıldığını söyledi. Kazada bir kişinin hayatını kaybettiğini, üç kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını hatırlatan Koç, "Sorumluların belirlenmesi için gerekli incelemeler tamamlandı. Ara verilen yol yapım çalışması ise incelemenin ardından yeniden başladı"...