12 / 05 / 2024

İklimlendirme Konferansı geri sayımı

İklimlendirme Konferansı geri sayımı

Birbirinden değerli isimleri tek bir platformda toplayan HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler temalı İklimlendirme Konferansı'nda sektörün tüm dinamikleri bir araya geliyor.

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı 12-13 Nisan'da!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından 2002 yılından bu yana düzenlenen ve 9'ncusu gerçekleştirilecek olan Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı için geri sayım başladı. 

5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

Türkiye’nin en büyük İnşaat ve Konut Konferansı’nda geri sayım başladı… 5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak 2017 Salı günü saat 09:00'da gerçekleştirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı!

İnşaat sektörünün en seçkin buluşması olarak kabul edilen 5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak 2017 Salı günü Marriot Hotel Asia’da gerçekleştirilecek.

4. İnşaat ve Konut Konferansı'na geri sayım!

26 Ocak 2016 tarihinde Silverline Platin Sponsorluğunda gerçekleşecek olan İnşaat ve konut Konferansı, İnşaat Profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 4. yılında tekrar kapılarını açacak.

3. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

Doğru iklimlendirme cari açığı yüzde 10 azaltır!

İSKİD, 300’e yakın sektör paydaşını Ankara’da dördüncüsünü düzenlediği “Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı”nda bir araya getirdi. Türkiye’nin sadece doğru iklimlendirme projeleriyle cari açığının yüzde 10 azaltacağının altı çizildi.

İSKİD Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı 13 Ekim'de!

İSKİD, dördüncüsünü gerçekleştireceği ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile nefes alan binalar için bütünleşik tasarımın önemini vurgulayacak. Konferans 13 Ekim’de Ankara Marriot Hotel’de yapılacak.

3. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı!

Eventuum tarafından düzenlenen ve sektörün vazgeçilmez VIP buluşması haline gelen İnşaat ve Konut Konferansı, 13 Ocak 2015 Salı günü, saat 09.00’da Marriott Hotel Asia’da 3. kez kapılarını açıyor.

2. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

2. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti. 2. İklimlendirme Konferansı, tüm dünyada kullanılan yeni teknolojilerin yanı sıra iklimlendirme sektörünün uzun ve kısa vadede yaratacağı ekonomik fırsatları ve öngörüleri yansıttı.

Emrullah Eruslu: İklim özelliklerine uygun ısı yalıtımı şart!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Eryap CEO’su Emrullah Eruslu bu yıl 2.si düzenlenen “İklimlendirme Konferansı”nda yaptığı konuşmada enerji verimliliği için doğru yalıtım yapılmasının önemini vurguladı.

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor!

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor. HVAC ve IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor.

İklimlendirme Konferansı için geri sayım başladı!

Birbirinden değerli isimleri tek bir platformda toplayan HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler temalı İklimlendirme Konferansı'nda sektörün tüm dinamikleri bir araya geliyor.

İklimlendirme Konferansı geri sayımı Haberi

İklimlendirme Konferansı geri sayımı

HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler temalı İklimlendirme Konferansı'nda sektörün tüm dinamikleri bir araya geliyor.


Uluslararası Platformda Fikir Lideri Olan Seçkin Konuşmacılar


• Ömer Cihad VARDAN / DOSİDER, İKV, DEİK Yönetim Kurulu Başkanı

• Ahmet H. GÖKŞİN / Havak Genel Müdürü

• Emrullah ERUSLU / XPS Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Eryap CEO’su

• Erman AKGÜN / Hitachi Türkiye Ülke Müdürü

• Mustafa GÜNGÖR / E.C.A. Emar Genel Müdürü

• Nurettin KÜÇÜKÇALI / RES Enerji Yönetim Kurulu Başkanı

• Orhan TURAN / Ode Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı

• Özgür ARSEVEN / Cantaş Genel Müdürü

• Suna Ayyüce YALÇIN / Sıfır Enerji ve Pasif Ev Derneği Genel Sekreteri

• Tayfur CİNEMRE / Çırağan Palace Kempinski Şef Mühendisi

• Tevfik AKANNAÇ / Aldağ Genel Müdürü

• Toshiyasu OHNO / Fujitsu Dubai Genel...